Rita Rumora: Što sve možeš s običnom bijelom majicom?

John Pavlish
U ovotjednoj street style priči ugostili smo mladu poduzetnicu koja sjajno spaja poslovni stil i ležerne komade. Tako se uspješno poigrala s bijelom majicom na tri različita načina, a otkrila je i neke svoje shopping tajne...
Vidi originalni članak

Njezin stil je kombinacija mnogo uzoraka, šarenih cipela, statement komada koji se kombiniraju s bijelom majicom. Iako često potcijenjujemo moć običnog T-shirta, čini se kako je baš taj komad zaslužan za Ritine sjajne kombinacije. Kad je shoppingu u pitanju, pravila nema: Rita voli i klasični, ali i online kupovinu. Mjesto za shopping iz snova je - New York. A Velika Jabuka je i sjajna prilika da se vidi kako modno diše jedan multikulturalan grad: "Dobar stil imaju stvarno sve žene koje se ne boje nositi nešto na svoj način. Volim kad žene i cure imaju istaknuti stil, makar potpuno različit od mog." Rita Rumora za dan, kao i svaka mlada žena koja je stalno u pokretu, najradije nosi traperice u kombinaciji s majicom na prugice ili košuljom s uzorkom: "Bitne su i cipele koje podignu kombinaciju i obavezno sunčane naočale bez obzira na godišnje doba.".

1.Sportsko ležerni look + bijeli T-shirt

Majica H&M; Tajice H&M trend; Tenisice adidas Stan Smith; Naočale Tom Ford

Ritin večernji look se sastoji najčešće od kratkog šorca ili suknjice, vrlo visokih štikli i puno nakita. Koji su to brendovi koje lijepa plavuša najčešće nosi? "Najčešće kupujem u Zari, volim i H&M Trend, naručujem i preko Asosa, no u zadnje vrijeme obožavam i & Other Stories." Prati i domaće dizajnere, a najdraže dizajnersko ime joj je A`marie.

2. Bijela majica za ležernju gradsku šetnju

Majica H&M; Kardigan Zara; Šorc H&M; Cipele Ganni; Torba Chloe; Nakit Lana & Love, Cornelia Webb, Kapa H&M

3. Bijeli T-shirt uz genijalnu suknju

Majica H&M; Suknja Zara; Torba Balenciaga; Naočale Tom Ford; Štikle Zare

1. Mini ili maksi: mini
2. Štikle ili tenisice: oboje, ovisno o danu:)
3. Mom fit ili skinny jeans: mom fit
4. Monokromatski ili šareno: šareno
5. Jeans ili koža: jeans
6. Gola leđa ili dekolte: dekolte
7. Aplikacije na odjeći ili jednostavna tkanina: jednostavno:)

Posjeti Miss7.24sata.hr