Rihanna provocira natpisom na majici

Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL
Poznata pjevačica koja voli provocirati javnost svojim odjevnim kombinacijama, ni ovoga puta nije razočarala. Rihanna je prije koncerta održanog u utorak 16. srpnja u Manchesteru, odlučila krenuti u razgledavanje grada s upečatljivom majicom pomalo vulgarnog natpisa.
Vidi originalni članak

Trend majica koje otkrivaju trbuh bio je vrlo popularan 90-ih godina, a sada se vratio na velika vrata. Upravo takav model je odabrala Rihanna, ali, naravno, u svom stilu. Natpis 'Slutz' na crnoj majici izazivao je dizanje obrva, kao i ostatak outfita.

Hlače neobičnog kroja u plavoj boji ukrašene su detaljima od crne kože na predjelu međunožja i koljena, a niski struk i majica otkrivaju njeno isklesano tijelo. Baggy hlače podsjećaju na zlatno doba hip-hopa, ali u modernijoj verziji, a Rihanna je jednako tako uskladila i šiltericu okrenutu naopako. Kako bi zaokružila look dodala je detalje od velikih zlatnih karika u vidu narukvica i ogrlice.

Od čitavog stylinga svakako odskaču sunčane naočale mačkastog oblika i decentne crne sandale. Također u oči upada i kosa koju je pjevačica nedavno obojila u plavo. Ispucali vrhovi i čitava frizura djeluju neuredno i nenjegovano.

Rihanna više iznenađuje kada se pojavi u 'klasičnim' izdanjima i naviknuti smo vidjeti je u doslovno svačemu. Međutim, ovaj natpis je možda ipak previše i za nju. Kaže se kako se za dobrim konjem prašina diže, ali vjerujemo da joj uz uspješnu karijeru i rasprodane koncerte ovakav tip provokacija ipak nije potreban.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr