Revija Ivice Skoke i njegove bajkovite haljine pretvorili su malo mjesto na Krku u modnu pozornicu

Zoran Ferina
Vidi originalni članak
  • Ljeto u Dobrinju ne može proći bez revije Ivice Skoke - dizajnera veže posebna ljubav prema ovom malom mjestu...
  • Skoko je inspiriran ljepotom otoka za kolekciju pripremio tridesetak kreacija, nježnih, romantičnih, mističnih
  • Predstavljene haljine idealne su za posebne ljetne prigode, proslave, vjenčanja ili crveni tepih

Ljubav poznatog dizajnera Ivice Skoke i otoka Krka, točnije grada Dobrinja, dobro je poznata i ljeto ne može proći bez modnog događaja koji malo mjesto na Krku pretvara u modnu pozornicu. U stoljetnom mediteranskom parku, na zidinama jednog od najstarijih kastela na Jadranu, raskošne kreacije Ivice Skoke i bajkoviti styling našli su prekrasnu pozornicu za predstavljanje radova našeg dizajnera.

Skoko je za ovu kolekciju pripremio tridesetak kreacija, nježnih, romantičnih mističnih. "Ovog ljeta sam posebno inspiriran ljepotom koja nas okružuje na otoku i kolekcija je nastala kao moj bijeg od realnosti. Svaki dan bih se zatvorio u atelje, skicirao, rezao, krojio i stvarao haljine koje su zasjale na pisti pod vedrim nebom u tipičnom mediteranskom okruženju. Posebno sam ponosan na ovu suradnju s otokom Krkom, gradom Dobrinjom i Kulturno-umjetničkim društvom Dobrinj, s kojima već nekoliko godina realiziram ljetnu modnu reviju“, izjavio je Ivica Skoko. 

Nova je kolekcija zanimljiva scenska priča koja podsjeća na neka stara vremena, a haljine koje je za reviju stilizirala poznata stilistica Slađana Divjak, idealne su za posebne ljetne prigode, proslave, vjenčanja ili red carpet izdanja. Ljepota u istinskom obliku kreacija je za sve žene koje vole jedinstveni, romantičan stilski potpis Ivice Skoke. Nježne pastelne nijanse, puderasti tonovi, puno tila i ručno rađenih ukrasa krase kolekciju od gotovo 30 modela. 

"Gdje može biti ljepše predstaviti kolekciju nego u malom pitoresknom mediteranskom otočnom gradiću koji odiše stoljetnom tradicijom, kulturom, šarmom, a ljudi si topli, srdačni, vole se družiti, vole lijepi život i njihov središnji trg je idealan za moju modnu viziju" dodao je dizajner.

Posjeti Miss7.24sata.hr