Fantastičan ležeran look Reese Witherspoon

@splashnews.com
Glumica Reese Witherspoon uhvaćena je fotoaparatom paparazza, u utorak 3. ožujka na Beverly Hillsu, kako odlazi na sastanak u casual kombinaciji.
Vidi originalni članak

Vjerojatno se radilo o posve ležernoj situaciji, kao što je nalazak s prijateljicom, s obzirnom na izbor casual odjevnih predmeta. Premda bi ova kombinacija mogla biti sasvim u redu i za kakav poslovni sastanak. Iako se glumica odlučila za kombinaciju koja više pripada dnevnom looku, vrlo je elegantna.

Koja god da je prigoda bila, Reese je odlično izgledala. Njena kombinacija sastojala se od tamno plavih traperica skinny modela, majice na pruge, kožne jakne i salonki.  Glumica se tako odlučila za uzorak majice koji je uvijek u modi i koji će se pretežno nositi na ljeto. Umjesto strogog sakoa, zanimljivo je da se odlučila za kožnu jaknu, što je kombinaciji dalo moderan obrat. Predivne salonke u boji traperica, iznimno su nam zanimljiv dodatak jer je njihova peta malo niža nego što je ona u uobičajenih modela. Na taj način su gotovo spoj balerinke i salonke, dva najelegantnija tipa obuće koji postoje.

Look su zaokružili velika crna torba, sunčane naočale, jednostavan zlatni lančić i crveni ruž

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr