Ragbijaške majice u neočekivanim kombinacijama, sa suknjama primjerice, dobar su buntovni look

Instagram @marianne_theodorsen
Vidi originalni članak
  • Ako si u potrazi za nečim drugačijim i neočekivanim, istraži svijet majica kakve smo navikli gledati na sportskim terenima
  • Općenito su na uzletu popularnosti polo majice, a sad sve češće na curama kojima se život vrti oko mode viđamo donekle slične (isto imaju kragnicu) ragbijaške majice
  • Iako na prvu možda ne izgledaju stylish, mogu to itekako biti

Izgledi s modne piste nisu uvijek najpraktičniji, ali svakako su tu da stvaraju trendove za nadolazeću sezonu. Tijekom revija za proljeće/ljeto 2023., jedan trend nam je posebno upao za oko - sportske majice. Brendovi Stella McCartney, Ashley Williams i Lacoste su predstavili svoje verzije, a zatim su se za ovaj trend "zakačili" i ostali.

Ugodne su poput trenirke, a dodatni ovratnik i (često) velike vodoravne pruge ovu majicu čine stylish komadom s kojim bismo rado isprobali koju neočekivanu kombinaciju. I iako ih neki smatraju, naročito zbog njihove širine, neženstvenima i nedovoljno laskavim na tijelu, na društvenim mrežama su djevojke pokazale kako se ova "muška" majica može kombinirati na zanimljive načine i u večernjim izlascima. 

Iza ovih majica stoji velika povijest i u prošlosti su ih nosile brojne poznate osobe popu princeze Diane, Micka Jaggera i drugih, a posebno su se istaknule i u kolekcijama modnih dizajnera. Tako je, naprimjer, Ralph Lauren samo zbog ovih vrsta majica napravio pod liniju Rugby Ralph Lauren. 

Moda Polo majice mogle bi (ponovno) vladati modom, evo odličnih modela kratkih i dugih rukava

Ako ti se sviđa ovaj stil i želiš se malo poigrati s veličinama i teksturama, pronašli smo nekoliko modela ove majice iz aktualnih kolekcija.

Posjeti Miss7.24sata.hr