Prva samostalna revija brenda „LORÈ“ oduševila sve prisutne!

Zvonimir Ferina
Fashion Week i Cro a porter udružili su snage, a čast da prva prikaže svoju kolekciju pripala je dizajnerici Loreti Gudelj
Vidi originalni članak

Dva najveća hrvatska modna projekta udružila su se pod zajedničkim nazivom Fashion Week Zagreb/Cro a porter, kao odgovor na aktualne svjetske trendove, gdje se u fokus stavlja direktan odnos s konzumentom te dobiva dojam o pravoj vrijednosti dizajna i kvalitete prikazanih kolekcija. Prvo u nizu takvih modnih showroom predstavljanja bila je ujedno i prva samostalna revija brenda Loré u prostorima Kaptol centra u Zagrebu. 


Brend iza kojeg stoji talentirana i svestrana dizajnerica Loreta Gudelj, revijom je oduševio publiku. Nova kolekcija inspirirana je tradicionalnim hispanoameričkim motivima, materijali su rađeni ručno prema predlošcima argentinskih tradicionalnih motiva, a tkala ih je nagrađivana tkalja Ivna Matičec.

Boje u kolekciji su tople, zemljane, zagasite, ali su uzorci živi. Svi materijali su prirodni - vuna, pamuk, svileni pliš, svila i koža. Misleći na svaki detalj, od kvalitete materijala do savršene izrade, koju zahvaljuje dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji zagrebačkog obrtništva, Loreta je vrlo brzo stekla krug klijenata i zaljubljenika u njen izrazito romantičan i ženstven, a vrlo nosiv dizajn.


Loreta odijeva žene u svim godinama u romantične retro dive, pomalo s prizvucima etna, a čak 38 manekenki sinoć je predstavilo 38 vrhunskih kreacija te je svaka žena u publici pronašla barem poneku odjevnu kombinaciju po svojoj mjeri, od popularnih kaputa i kombinezona do elegantnih, decentno konzervativnih večernjih haljina.

Posjeti Miss7.24sata.hr