Prozirne suknje za ljetno zavođenje

Camerapress
Jedan od vodeći ljetnih trendova zavođenje čini tako jednostavnim – duge haljine i suknje od prozirnog materijala vješto golicaju maštu bez da išta izravno pokazuju. Ako ovo ljeto njemu želite na decentan način zapasti za oko, ogrnite se dugim prozirnim suknjama i haljinama. Uz što kombinirati ovaj zavodljivi trend, savjetuju dečki iz eNVy room-a.
Vidi originalni članak

Ovaj odjevni predmet vješto se poigrava s promatračem. Na prvi pogled smo decentne i pokrivene, a već na drugi se nadziru naši atributi. Najpopularniji su modeli od prozirnog šifona s tropskim printovima ili klasičnom elegantnom čipkom. Na mnogobrojnim svjetskim revijama duge prozirne suknje i haljine bile su sastavni dio ljetnog stylinga. Givenchy se u potpunosti zaljubio u ovaj odjevni predmet te ga vješto pretvorio u glavni adut buntovne rokerske zavodnice. Dizajnerske kuće poput Alberta Ferrettija, Salvatore Ferragama, Dolce&Gabbane, Derel Lama i Chloe također su u svoje kolekcije uvrstili prozirne haljine i suknje.

U ovom trendu ne zaostaju ni naši dizajneri. Modni dvojac eNVy room je u svojoj trendovskoj kolekciji za proljeće/ljeto također predstavio duge prozirne haljine koje su osvojile naše fashionistice.

Na prvu se ovaj trend čin težak za stilske kombinacije, no zapravo je veoma prilagodljive modne prirode. Nosite ga uz muške sakoe, lagane pletene veste, klasične košulje, a ispod suknje odaberite dessous vruće hlačice u retro stilu.

"Trend prozirnih suknji treba nositi uz neutralne komade koji ne pršte seksipilom npr. ako nosimo prozirnu suknju i ispod nje hot pants onda bi, recimo, gore mogli nositi mušku potkošulju s traper jaknicom. Definitivno treba oprezno s ovim trendom kako bi izbjegli onaj cheep look. Dakle, dodatno isticanje seksipila nije poželjno kao, na primjer, uske prozirne haljine pa čipkasto donje rublje. Definitivno preferiramo one lepršavog i romantičnog kroja. Mi smo ispod prozirne čipkaste haljine slatkastog romantičnog kroja koja je zatvorena maksimalno u gornjem dijelu, koristili nood donje rublje i hot pants", objašnjava eNVy room.

Ako pak želite biti prava vamp zavodnica, odaberite sandale s platformom, modne detalje od kože, a one odvažne među vama će poput manekenki na reviji Givenchyja rado odabrati upadljivi ruž bordo boje.

U galeriji detaljnije promotrite pojedine dizajnerske modele...

Posjeti Miss7.24sata.hr