Prozirna igra modom: Vidiš me, ne vidiš me

arhiva
Skroz prozirno je dosadno, dok u slojevitoj varijanti ima više zabavan nego seksi karakter
Vidi originalni članak

Prozirna je igra počela prije nekoliko godina, s tim famoznim “nude” haljinama koje su preplavile crveni i ostale tepihe, pa je sve skupa zavelo high street brendove... Sada obožavamo te eterične kreacije koje se slažu slojevito i donose stilsko osvježenje.

Littlewoods

Ako želiš baš biti viđena, ispod superprozirne haljine ide neki retrokorzet i slično, a inače za dan ispod se nižu uske hlače, bluze, košulja i slično. Gore je dobar prsluk ili neki sako, vesta... sve djeluje eklektično, ovaj je odjevni predmet jedan od onih koji se nosi u svim sezonama. I ljeti i zimi. Onda je tu ta vječna čipka, nježna i prozirna, koja uz til djeluje vrlo efektno i klasično, superženstveno.

New Look

Osobno volim kontraste pa uz tako nešto staviti kožnjak jer malo smanjuje taj romantičan dojam, a i suprotnosti se privlače. E, pa to pravilo vrijedi i u mojoj garderobi.

Miss Selfridge

Našla sam nekoliko ovakvih komada još prošle sezone u našim high street dućanima, nosim ih na majicu i traperice, djeluje sve baš grunge. Još ako su dolje masivnije čizme... super!

New Look

Skroz prozirno je dosadno, predvidljivo. Kad se ovakvi komadi nose solo, sve može biti i vulgarno, no ovisi kako se fura. Istina da ovaj tekstil privlači pažnju i poglede, ne odijevaj ako nisi spremna na komentare.

Dorothy Perkins

S druge strane, u slojevitoj varijanti ima više zabavan nego seksi karakter, ta dinamična igra slojeva zna biti stvarno inspirativna. Kreiraj neki vlastiti recept, neka bude zabavan i po tvojoj mjeri.  

Posjeti Miss7.24sata.hr