U Mangu smo pronašli predivne zavjese od čistoga lana, nisu ni tretirane štetnim bojilima

Mango outlet Mango zavjese od 100% lana
Vidi originalni članak
  • Prirodni materijali u odjeći, ali i dodacima za uređenje doma zauzimaju sve više mjesta na tržištu, koje se okreće održivoj modi i proizvodnji
  • U predivnim kolekcijama high street brendova pronalazimo odlične komade za uređenje doma od prirodnih materijala
  • Posebno su nam se svidjele neutralne zavjese iz Manga, izrađene od 100% lana

High street brend Mango u svojoj je kolekciji Committed, ekskluzivno dostupnoj samo u online trgovini predstavio prekrasne proizvode koji su proizvedeni od održivih vlakana ili procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš.

Prema opisu na službenoj stranici, cilj tvrtke Mango je podržati uvođenje prakse koja čuva okoliš i zbog toga u svojim kolekcijama povećava broj održivih proizvoda.

Mekan i prozračan lan uklopit će se u svako uređenje spavaće sobe ili dnevnog boravka, a neutralne boje i dizajn dodat će na svjetlini i otvorenosti svake prostorije! Mango lanene zavjese dolaze u nekoliko modela u svijetlim bojama te je jedan model kariranog krem-bijelog uzorka.

Moda Jakne s resicama idealne su za početak jeseni! 3 savršena modela pronašli smo u Mangu

Zavjese neutralne boje, koje odražavaju porijeklo materijala te koje nisu tretirane štetnih bojilima, predivno će se uklopiti u svaki interijer, upravo zbog svojeg minimalističkog dizajna. Bež, sive i prljavo bijele nijanse okosnica su ovih modela zavjesa iz Manga, koje se na stranici prodaju po komadu, po cijeni od 549,90 kuna te su sve veličine 145 x 260 cm. 

Life&style H&M-ova prekrasna kuhinjska kolekcija od drva manga savršeno će se uklopiti u dom

Posjeti Miss7.24sata.hr