Pronašli smo najljepše ružičaste kapute od 230 do 52 000 kn!

instagram @janko_popovic_volaric
Ružičasti kaputi nikada nisu bili popularniji. Pune su ih high-street trgovine, ali i police jako luksuznih brendova. Izabrali smo najljepše modele...
Vidi originalni članak

Ružičasti kaputi veliki su hit ove zime. Pojavljuju se u raznim varijantama - od pastelno roza boje pa sve do Barbie ružičaste boje. Raspon cijena također je velik, a mi smo izabrali ponešto za tebe iz baš svake kategorije. 

DO 230 KN

Kaputi po cijenama nižima od 230 kn ne nalaze se baš svugdje i ponuda nije toliko široka, ali svakako se mogu pronaći u high-street trgovinama. U Zari smo pronašli lagani, pastelno roza kaput na vezanje, a u Stradivariusu otkačeni model u nešto vibrantnijoj ružičastoj. Stradivariusov model nema gumbe ni patente pa nismo sigurni hoćeš li se njime opremiti za zimu. Garantira ti samo chic izgled!  U Stradivariusu smo,doduše, pronašli i nešto duže (i naizgled toplije!) modele po istoj cijeni. Njih ćemo nedvojbeno marljivo proučiti! 

DO 300 KN 

Kada smo budžet povećali na samo 300 kn, pronašli smo još tri fantastična modela koji će pristajati raznim oblicima tijela. Istini na volju, riječ je o kraćim modelima, ali posve različitih nijansi i ovratnika. 

DO 400 KN 

U kategoriji do 400 kn ističu se Mango Oulet model od umjetne brušene kože (prvi s lijeva) te Barbie pink model za sve one koji se ne boje odvesti ružičastit trend do krajnjih granica. Osim njih, zaljubili smo se i u Stradivarius model do koljena koji izgleda sjajno i u štikle i u tenesice. 

DO 1 000 KN

U ovoj, malo ''jačoj'' kategoriji, potpuno smo se raspametili kad smo vidjeli H&M ružičaste kaputiće čija se cijena kreće oko 445 kn. Ženstveni model u Meghan Markle stilu, dužine do ispod koljena, s pojasom oko struka. Čini se kao izrazito glamurozan model kakav totalno zamišljamo na novogodišnjoj noći!  Za sve ljubitelje mekanih kaputa u kojima podsjećaš na pravog malog medvjeda, pronašli smo savršene modele u Zari i Mango Outletu. Mango Outlet model nešto je duži, ali Zarin, zbog svog glomaznog ovratnika, izgleda još mekanije pa se stvarno brzo ustoličio na našoj listi želja.  Kad je riječ o modelima do koljena, za oko nam je zapeo OVS model čija je cijena 70 eura (oko 520 kn). Moramo priznati da nas je on jako, jako posjetio na Max Marine teddy kapute koji su sada apsolutni modni hit. 

DO 10 000 KN

Kad je riječ o modelima paprencije cijene, za oko nam je posebno zapeo Stine Goya satenski kaput čija se cijena popela na 3800 kn. Ovaj delikatni kaput služio bi nam, doduše, za samo ekstremno fine prilike, a za svaki dan... apsolutno se možemo zamisliti u pastelnom Theory modelu (slika u sredini). 

DO 52 000 KN

Na samom kraju, naprosto vam moramo pokazati dva komada koja su apsolutno nadjačali svaku kategoriju bizarnog. I prekrasnog! Lela Rose kaput s resama možeš kupiti za nešto više od 30 tisuća kuna, a Gucci kaput sa Svarowsky kristalima košta gotovo 52 tisuće kune. Iako u njima nikako ne možeš proći nezapaženo, ovi kaputi zahtjevaju dizanje kredita.

Posjeti Miss7.24sata.hr