Pronašli smo kopiju vjenčane haljine Meghan Markle za 185 kuna!

Instagram
Po mnogima možda i bolja od one prve, Stella McCartney vjenčanica u koju se Meghan presvukla izazvala je brojne pozitivne reakcije, a high-street brend Boohoo sada prodaje njenu kopiju za 185 kuna!
Vidi originalni članak

Osim ako nisi spavala ispod kamena, sigurno znaš da je Meghan Markle na kraljevskom vjenčanju s princem Harryjem imala ne jednu, već dvije spektakularne vjenčanice. Baš zato što su Meghan i Harry imali dva primanja na svoj veliki dan, mladenka se presvukla iz svoje bezvremenske Givenchy vjenčanice u bijelu halterneck toaletu s potpisom Stelle McCartney. 

Jednostavna. Elegantna. Veličanstvena. Tako šik, tako James Bond. Jedva smo dočekali da njezina kopija ispliva na Internetu! I naravno da smo ju pronašli - toliko sličnu da ju je prava šteta ne ugrabiti. Aha, da, jesmo spomenuli da košta 185 kuna?!

Faith High Neck Extreme Split Front Maxi Dress, 185 kuna

Lijepa kao princeza Našminkaj se kao Meghan, ali za puuuno manje novca


Ova je haljina dio nove kolekcije brenda Boohoo, koji se uostalom može pronaći i na ASOS-u. A ako ti pak previše sliči vjenčanici da bi ju nosila kao haljinu - odmah ćemo ti reći da postoji i u crvenoj i u crnoj varijanti. Yaaaas!

Faith High Neck Extreme Split Front Maxi Dress, 185 kuna

 

Posjeti Miss7.24sata.hr