Pronašli smo jeftiniju verziju Sophia Webster gladijatorica kakve nosi Kendall Jenner

Splash
Crne gladijatorice iznad koljena kakve nosi Kendall potpuno su rasprodane, a mi smo pronašli njihovu povoljniju i jednako dobru verziju u Zari
Vidi originalni članak

Od svih sestara iz klana Kardashian-Jenner, Kendall možda ima i najbolji smisao za stil, a nedavno je 'uhvaćena' kako iz restorana u Los Angelesu izlazi u divnim Sophia Webster gladijatoricama koje sežu iznad koljena.

Radi se o sandalama 'Mila' od brušene kože s metalnim kopčama odostraga, koje su, unatoč cijeni od 2,250 dolara, potpuno rasprodane.

Niža verzija ovih gladijatorica, koja seže do gležnja, dostupna je u web trgovini neimanmarcus.com, po cijeni od 5,229 kn.

Na Kendallinim dugačkim nogama, super visoke gladijatorice izgledaju predivno, a ako ste se i vi zaljubili u ovaj model, za vas smo pronašli njihovu jeftiniju verziju u Zari.

Izgleda da su gladijatorice i dalje hit komad, a odlično idu s običnim kratkim trapericama, kao i u malo otmjenijim kombinacijama. A ukoliko se bojite da će vas ovakav model proširiti, zahvaljujući visokoj potpetici podarit će vam potpuno suprotan efekt i vizualno izdužiti vaše noge.

Posjeti Miss7.24sata.hr