Pronašla sam 5 neodoljivih modela proljetnih cipela u Deichmannu, tako su nosive i totalno u trendu

Josip Regovic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Proljeće je tu što u mom slučaju znači - trebam nove cipelice
  • Zato sam istražila novu kolekciju u Deichmannu 
  • Trendi, pristupačne cijene, udobni i tako lijepi - evo koji su me modeli najviše osvojili 


Jedna stvar je jasna - stiglo je proljeće! Lijepo vrijeme i duži dani lako u meni aktiviraju mood uživanja, a za pravo uživanje potrebne su mi savršene cipelice lutalice.
Svako proljeće, pa tako i ovo, Deichmann izbaci novu kolekciju obuće koja me uvijek osvoji. Moj stil je promjenjiv, varira od klasičnog, preko boho i trendseterskog do sportskog, a u Deichmannu uvijek pronađem savršene cipele ili tenisice za sebe. Bacila sam pogled na njihove trendi modele u novoj kolekciji i jedva suzila izbor na samo pet koji su me oduševili i koje sam morala imati.

Pink tenisice - koje su taaako udobne

Pink je uvijek in! Ove slip on tenisice su toliko lagane na nogama da u njima imam osjećaj kao da hodam po oblacima, a baby roza nijansa svaki moj casual outfit učini preslatkim. Na prvi pogled djeluju jednostavne, ali zapravo me oduševio njihov dizajn. Bijela potplata s malo povišenom petom u modi je već nekoliko godina zaredom, a tekstilni dio tenisica je rupičast, što mi daje osjećaj lakoće kad udare vrućine, s nekoliko različitih geometrijskih linija na sebi koje privlače poglede.

Slip on tenisice Graceland, 199 kn, Deichmann

Privukle su baš zato i moj pogled i jednostavno sam ih morala imati. Udobnije tenisice nisam imala godinama, a moje frendice su redom tražile da ih isprobaju.

Za curu sa stavom

Mokasinke su izgleda ove godine pale na drugo mjesto najpopularnije proljetne obuće, a prvo mjesto preuzele su loaferice. Ja sam se priklonila tom trendu i pronašla savršen model za sebe u Deichmannu. Chunky loaferice bež boje idealan su dodatak svakoj mojoj kombinaciji. Neutralne su ako se odlučim nositi vesele boje ili šarene printove koji dominiraju mojim proljetnim ormarom, ali kad se odlučim za klasični tamnoplavi baloner, bijelu majicu i traperice, ove loaferice totalno podignu moju kombinaciju. Chunky loaferice Catwalk, 249 kn, Deichmann

Jako volim lance na cipelama i ovaj zlatni mi je baš genijalan. Frendica mi je rekla da u njima izgledam kao cura sa stavom, a ja se moram složiti da se baš tako u njima i osjećam.


Za sve moje dnevne outfite

Kada je u pitanju odjeća kaže se da svaka žena mora imati malu crnu haljinicu u ormaru. Ja uvijek nadodam da kad je u pitanju obuća, cipele na punu petu su definitivno jedan od onih modela cipela koje želim imati! Graceland bež model toliko je univerzalan i upotpunjuje svaki moj dnevni look.
Sandale Graceland, 199 kn, Deichmann

Volim ih kombinirati uz traperice i sako koje često nosim uz neku cool majicu s natpisom za poslovne obaveze ili uz lepršavu, romantičnu haljinicu koja je neizostavan odjevni komad u mom ormaru kad proljeće pokuca na vrata.
 

Elegancija u koraku

Primijetila sam da ovo proljeće gradom dominira i još jedan kultni model - slingback salonka. Trendseterica u meni morala je imati jedne, a u ove crne salonke otvorene pete zaljubila sam se na prvi pogled. Volim ovaj model jer paše na apsolutno sve i nosive su u različitim prigodama. Osim udobnosti, oduševila me i stabilnost pete koja je taman visine, niti previsoka niti preniska pa u njima elegantno i lako koračam gradom.
Slingback salonke Catwalk, 229 kn, Deichmann

Bilo da se radi o poslovnoj kombinaciji, casual kombinaciji ili pak večernjem izlasku, s ovim crnim ljepoticama sigurna sam da sam uvijek u trendu i spremna za svaku priliku. Zato ih često nosim krajem tjedna kad se s mojim curama svaka kava lako pretvori u čašu vina i dobar provod.
 

Sportski đir

Jedna sam od onih cura koja da bi sudjelovala u outdoor aktivnostima mora imati savršene sportske tenisice. Nakon iscrpne potrage pronašla sam Esprit model u Deichmannu! Ova ružičasta nijansa uklapa se u svaki moj sportski outfit i daje mu nježnu notu s obzirom da trenirke, tajice i dukse najčešće nosim u crnoj boji.

Sportske tenisice Esprit, 339 kn, Deichmann

Đon je rebrast tako da kad trčim Jarunom ili osvajam staze Sljemena sigurna sam da neću nigdje "otklizati". Srebrni metalni dodatak na stražnjem dijelu tenisice čine ovaj model totalno modernim i zabavnim. Premda, moram priznati, nerijetko ih nosim čak i na traperice ili oversize tunike kad idem do grada.

Smatram da odjevne kombinacije nikad nisu dosadne ako ih upotpuniš cool, zabavnim cipelama ili tenisicama, a ja sam svoje top modele izabrala!

Posjeti Miss7.24sata.hr