Pogledaj kako su se provele naše čitateljice u Alduk showroomu

Decker&Kutić Kosa: Mijo Majhen, Make-up: Dajana Pajkić
Miss7 vodio je sretne dobitnice natječaja u Alduk showroom
Vidi originalni članak

Ivan tvrdi da je ALDUK žena ženstvena, senzualna i moćna, ponekad više mračna i rock, a ponekad joj to dosadi pa je nježna i romantična.

 Fotograf: Jelena Balić

Dizajner Ivan Alduk osmislio je više od 1500 haljina, vjenčanica, suknji, kombinezona, jakni... Koliko ih je ukupno kroz sve te godine osobno sašio - ni sam ne zna. Ali zna da je u svakom koraku tog posla - crtanju skica, odabiru tkanina, krojenju i šivanju - uživao. Stvaranje ALDUK brenda njegovo je veliko zadovoljstvo. Iznimno brine o svakom komadu koji izlazi iz studija. Iz sezone u sezonu pomičemo granice, a pritom ima najbolju moguću inspiraciju i motivaciju –  klijentice koje će ipak pored svih dućana i trendova izabrati baš ALDUK.

Fotograf: Jelena Balić, Kosa: Mijo Majhen, Salon F, Make-up: Mihaela Dodić, Dajana Pajkić

Osim specijalnih revija i prigodnih kolekcija svake sezone dostupna je i Ready-to-wear kolekcija. Kolekcija stvorena za svakodnevne šetnje i večernje izlaske, ispunjena je u najvećoj mjeri haljinama – kratkim, koktel ili večernjim, a dodatno upotpunjavana suknjama, majicama i jaknama. Uz takvu originalnost, kvalitetnu tkanine i preciznost izrade s elementima visoke mode, zadovoljstvo klijentica uvijek je osigurano.

Fotograf: Jelena Balić, Kosa: Mijo Majhen, Salon F, Make-up: Mihaela Dodić, Dajana Pajkić

 

Pravila natječaja pogledaj ovdje.

Natječaj je završio.

Pogledaj kako su se djevojke provele!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr