Prema Vogueu, ove nam godine trebaju traperice u samo jednoj boji - ovih 12 modela nas je uvjerilo u to!

Instagram @cvseev Foto: Instagram @cvseev, sive traperice
Vidi originalni članak
  • Jednako kao i svi drugi trendovi i oni koji se tiču traperica podložni su brzim promjenama, a ove nas godine očekuje zaokret u popularnosti kad je riječ o boji trapera
  • Klasične plave nijanse, kao i crne traperice prednost će dati svim nijansama sive!
  • Jednako lako nosive, chic su komad kojim možemo razigrati svoju kolekciju traperica ove godine!

Od početka nove godine krenuli smo i s raznim novim modnim trendovima od kojih su neki u najavi, dok druge već viđamo u kolekcijama brendova te u outfitima trendseterica.

I bezvremenski komadi poput traperica, koje nikad ne izlaze iz mode, već se samo mijenja popularnost krojeva i boja, u 2024. će dobiti osvježenje i to u obliku boje trapera koja je dosad često bila zanemarivana u usporedbi s klasičnom plavom ili crnom.

Riječ je o svim nijansama sive boje koje su se već pojavile i brojnim kolekcijama poznatih modnih kuća za proljeće/ljeto 2024., poput Diora, Diesela i Loewea, gdje su u tamnijim i svjetlijim sivim nijansama stilizirane na razne načine. Loewe model dolazi s izrazito visokim strukom i u jako svijetloj sivoj nijansi te sa širokim nogavicama te je jedan od modela s kojima lako možemo zamijeniti i poslovne modele hlača.

Moda Volimo bijele traperice, a zbog odlične zimske kombinacije Jelene Rozge pronašli smo i najljepše u dućanima

Ova ništa manje neutralna i iznimno nosiva opcija u modelima traperica, proširuje naše mogućnosti stvaranja trendy outfita u novoj godini, a u našoj će se kolekciji sigurno pronaći mjesta i za više od jednog para sivih traperica!

Sive traperice odlično će izgledati u monokromatskom sivom looku, kao i slagati se s drugim neutralnim nijansama poput krem, bijele ili crne. Također, mogu poslužiti i kao odlična baza za look u koji ćemo uklopiti i upečatljivije nijanse poput trendy crvene!

Bootcut kroja, uskih ili širokih nogavica, s visokim ili niskim strukom, sive traperice dolaze u mnoštvu različitih silueta, a na trenutnim sniženjima pojedine modele možemo kupiti i po odlično sniženim cijenama!

Tamnije sive traperice

Svjetlije sive traperice

Moda Jako fora model "prerezanih" traperica stiže iz nove Reserved kolekcije, zalihe su već gotovo rasprodane!

Posjeti Miss7.24sata.hr