Prekriženi pojas? Da, cik-cak kratke hlače najležerniji su model traperica ovog ljeta!

Instagram@josipellicano
Vidi originalni članak
  • Modni trendovi za traper kratke hlače u ljeto 2022. su postavljeni i kreću se od ležernih do elegantnih bermuda
  • Kratke hlače dolaze s još jednim inovativnim trend detaljem koji je suptilan i ekstravagantan u isto vrijeme
  • Riječ je o takozvanim cik-cak hlačama koje karakterizira elegantan prekriženi pojas

Tražiš model traperica koji još ne nose svi? Onda u svoj ljetni modni repertoar uvrsti cik-cak kratke hlače jer one sada daju trendovski naglasak i traperice su (još uvijek) pravi trendi komad ovog ljeta. Što je toliko karakteristično za novi look? To je križni, asimetrični porub koji donosi nove, uzbudljive detalje i supermodernu estetiku klasičnim traper hlačama.

Moda Polo majice se vraćaju, ali ovoga puta u iznimno cool i seksi izdanju!

Ukršteni pojas kratkih hlača obično se nalazi visoko na struku, ali dizajn može varirati. Najčešće dolazi u klasičnom denimu ili ispranom traperu, a. ne nedostaju ni nježne žute i bijele nijanse. Trenutno ove modele možemo pronaći samo u online trgovinama brendova kao što su  Agolde ili Rebelle, ali bez sumnje će uskoro ugledati svijetlo dana i u high street brendovima.

S lijeva na desno: Agolde (930,00 kn), Rebelle (1.806 kn), Agolde (1.789,00 kn)

Ove cik-cak kratke hlače jednako je lako kombinirati kao i obične kratke hlače. Jedino pravilo? Majica ili košulja uvijek treba biti uvučena u hlače kako bi asimetričan pojas došao što više do izražaja. Jednako efektno uz ovakve kratke hlače izgledaju i crop topovi te gornji dio badića.

Bijela košulja, rebrasta majica bez rukava ili jednobojni bralette i jednostavne kožne sandale ili japanke čine minimalistički, cool i super moderan ljetni look!

Moda Heklana haljina savršen je ljetni modni trend za toplinski val, a ovo su najbolji modeli na sniženju!

Posjeti Miss7.24sata.hr