Predmet žudnje: ove elegantne natikače neizostavan su dio ljeta

Instagram@tamara
Vidi originalni članak
  • Kožni model natikača s ravnom potplatom pravi su klasik za ljeto
  • Jednostavan dizajn s fokusom na gornji dio idealan je za elegantne kombinacije
  • Smeđa i crna boja dominiraju, a najbolje izgledaju na kratke haljine i traperice

Jednostavnost je ključ elegancije", rekla je jednom modna ikona Coco Chanel. A tome svjedoči i trend ljetnih natikača koje su u fokusu već godinama. Za elegantan izgled, klasici su jednostavno najbolji modni komadi, a tako je i ove sezone kada je u pitanju obuća.

Jednostavne ravne natikače od kože vječni su modni trend na koji možemo računati u svakoj toploj sezoni. Kožne natikače su uglavnom najbolja investicija koju možeš napraviti jer je savršeno jednostavna i svestrana za toplu sezonu te ide uz sve zahvaljujući svom minimalističkom izgledu.

Moda Zlatna boja nikada nije bila privlačnija, a posebice kada su u pitanju ljetne sandale!

S lijeva na desno: Saint Lauren (525 eura), COS (89 eura), SOULIERS MARTINEZ (142 eura)

Osim toga, ove cipele nisu komplicirane - samo ih navučeš i skineš! Stoga nije ni čudo da velike modne kuće ponovno lansiraju ovu vječnu klasiku. Francuska marka Hermès je vjerojatno proizvela jednu od kultnijih natikača ikada.

U pitanju je ravna sandala "Oran" koja je već odavno pravi bestseler. Njezin zaštitni znak je kopča u obliku slova H preko prednjeg dijela. Popularni klasik usko prate i sandale Saint Laurenta 'Tribute' s remenčićima koji se međusobno spajaju. Naravno, za udobne natikače ne treba izdvojiti ogromne količine novca jer su trend prihvatile i trgovine poput H&M-a, Zare i Manga.

S lijeva na desno: Mango (249,90 kn), H&M (52,90 kn), Zara (199,90 kn)

Najpopularnije su opcije u smeđoj i crnoj boji, a možeš ih nositi u casual izdanjima s trapericama i kratkim hlačama te  ih kombinirati s ljetnim širokim, dugim haljinama. Također nećeš pogriješiti kombinacijom uz prozračna lanena odijela, kada je ova obuća prikladna i za ured u vrućim danima.

Moda Slatke, vrlo pristupačne, a i seksepilne: natikače u koje smo se zaljubili

Posjeti Miss7.24sata.hr