PRAVILA: Osvoji putovanje u London!

„Cure mogu sve ... promijeni perspektivu i osvoji putovanje u London za sebe i svoju najbolju frendicu“
Vidi originalni članak

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Članak 1 – Organizator

Organizator i voditelj zbirke osobnih podataka nagradne igre „Cure mogu sve ... promijeni perspektivu i osvoji putovanje u London za sebe i svoju najbolju frendicu“ (u nastavku «igra») je Procter & Gamble d.o.o. za trgovinu (sjedište: Bani 110, 10010 Zagreb, OIB:25107893471) dalje u tekstu „Organizator“.

Nagradnu igru provodi, i sve osobne podatke obrađuje u ime organizatora, MPG d.o.o. (sjedište: Banjavčićeva 22, 10000 Zagreb, OIB:35677542029) dalje u tekstu „Administrator“ nagradne igre.

Internetska stranica http://www.budi.in (u daljem tekstu “Internetska stranica”) u vlasništvu je 24sata d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, OIB:78093047651(u daljem tekstu “Pružatelj usluga”).

Svrha nagradne igre je promidžba robne marke Always.

Članak 2 – Sudionici nagradne igre

Sudionici igre (u nastavku «sudionik») mogu biti sve punoljetne fizičke osobe hrvatski državljani, sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre na stranici http://www.budi.in.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Članak 3 – Trajanje nagradne igre

Trajanje nagradne igre:  01.10.-30.11.2014.

Članak 4 – Procedura i uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Način sudjelovanja:

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici iz Članka 2.ovih Pravila koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu minimalno 2 pakiranja Always duo proizvoda u bilo kojem prodajnom mjestu na području RH i postave sliku sebe i prijateljice u foto izazovu na web stranici http://www.budi.in/ 

Nakon uploadanja slike sudionici trebaju ostaviti svoje osobne podatke u prijavi:

Broj računa:
Ime i Prezime:
Adresa:            
Grad:
E-mail adresa:    
Telefonski broj:
Zemlja: Hrvatska (U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo osobe koje imaju prebivalište u RH.):
Datum i godina rođenja:

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve prijave koje pristignu s datumom slanja najkasnije 30.11.2014.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Prilikom podizanja nagrade svaki dobitnik treba predočiti dokument na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri.

U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati samo jedan put i može dobiti samo jednu nagradu. Po jednom računu je moguće poslati samo 1 prijavu.

Članak 5 – Izvlačenje

Izvlačenje dobitnika održat će se 04.12.2014. u 11h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10 000 Zagreb) iz jedinstvene baze dostavljene od prižatelja uluga internet stranice, te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika kompjuterskim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U izvlačenju će sudjelovati sve važeće prijave primljene unutar perioda trajanja nagradne igre, a koje udovoljavaju uvjetima važećih pravila igre.

Nagradni fond u vrijednosti većoj od 5.000,00 kuna koji nakon završetka nagradne igre (nakon isteka roka za podizanje nagrada) nije podijeljen, bit će prodan na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom bit će uplaćena u državni proračun u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.
Administrator može ukloniti sudionika iz nagradne igre ukoliko postavlja vulgarne, uvredljive ili neprikladne sadržaje. Također mogu onemogućiti mu komentiranje fotografija, sudjelovanje ili diskusiju na istom.

Članak 6 – Nagrade

1 x putovanje u London za dvije frendice (smještaj u hotelu + potrošačku karticu u iznosu 5.000,00 kn za kupovinu dvije povratne avionske karte)

Vrijednost jedne nagrade: 9.544,00 kn, ukupna vrijednost 9.544,00 kn (PDV uključen)

* nagrada uključuje: smještaj u hotelu petak-nedjelja, 2 noćenja u hotelu s doručkom, potrošačka kartica u iznosu od 5.000,00 kn za kupovinu 2 povratne avionske karte(ukoliko iznos avionskih karata bude iznad iznosa na potrošačkoj kartici, naknadne troškove snosi sam dobitnik)
* termin za putovanje je studeni ili prosinac 2015.god.
*nakon što otputuju u London dobitnice moraju dostaviti upside down fotke iz Londona s kratkom pričom koja ce biti objavljena na http://www.budi.in/ 
*troškove puta do mjesta polaska, snosi sam dobitnik

Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 9.544,00 kn (PDV uključen)

Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost ali su prenosive uz poštivanje uvjeta sudjelovanja iz Članka 2. ovih Pravila.

Nagradna putovanja ne uključuju osiguranje od rizika nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljage kao i dragovoljno zdravstveno osiguranje. Preporučamo da putnik dodatna osiguranja uplati u jednoj od osiguravajućih kuća.
Organizator ili bilo koja tvrtka angažirana od strane organizatora za provedbu Igre ne preuzimaju bilo koji oblik odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete zbog sudjelovanja u Igri. Organizator također ne preuzima ni bilo kakvu odgovornost za osobne ozljede ili štetu do kojih može doći tijekom boravka na lokaciji nagradnog putovanja tijekom navedenog razdoblja, te ne može davati nikakva jamstva u vezi problema do kojih može doći tijekom putovanja.

Organizator nije odgovoran za bilo kakve greške kod nagrade, osim gdje su takva ograničenja odgovornosti izričito zabranjena zakonom.

Sudionici prihvaćaju da sami trebaju osigurati vlastitu putnu dokumentaciju (putovnicu, vizu), kao i putno osiguranje koje uključuje osobno zdravstveno i životno osiguranje tijekom putovanja kao i osiguranje osobne imovine tijekom putovanja.

Članak 7 – Dostava i isporuka nagrada

Dobitnik će sudjelovati s Organizatorom i Administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnika će o dobitku obavijestiti Administrator usmeno i pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.
Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu.
Organizator će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavjestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade Administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Po isteku gore navedenih rokova, Administrator će putem zapisnika utvrditi broj i vrijednost nagrada koje nisu preuzete te će u slučaju da vrijednost nepodjeljenih pojedinačnih nagrada prelazi 5 000 kn (pettisuća kuna) postupiti u skladu sa Zakonom o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Čl.67,točka 6.).

Članak 8 - Porezi

Administrator nagradne igre obvezuje se prije početka nagradne igre uplatiti Crvenom križu 5 % od ukupne vrijednosti nagrade.

Dobitnici nagrada nisu dužni platiti nikakve poreze na nagrade.

Članak 9 – Objava nagradne igre

Administrator igre obvezan je objaviti ova pravila na www.mpg.hr i na www.budi.in  prije početka nagradne igre, kao i datum izdavanja i broj dozvole dobivene od Ministarstva financija.

Nagradna igra odobrena je od Ministarstva financija pod brojem:

KLASA: UP/I- 460-02/14-01/624
URBROJ: 513-07-21-01/14-2
Zagreb, 19. rujna 2014.

Imena dobitnika biti će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.mpg.hr i na www.budi.in .

Pravila nagradne igre „Cure mogu sve ... promijeni perspektivu i osvoji putovanje u London za sebe i svoju najbolju frendicu“ dostupna su na adresi Administratora.

Članak 10 – Obrada podataka

Slanjem prijave  u nagradnoj igri sudionici su izričito suglasni da Organizator  kao voditelj zbirke osobnih podataka (Data Controller) i Administrator izabran  od strane Organizatora, mogu koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradne igre. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradne igre slijedećih 120 dana od dana završetka nagradne igre nakon čega će podaci biti uništeni. Voditelj zbirke osobnih podataka kao i Administrator rukovati će podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka.

Podnošenje podataka za ovu nagradnu igru je dobrovoljno. U slučaju ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.
Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama, osim Administratoru. Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada u svrhu javne obavijesti o rezultatima nagradnog izvlačenja.

Članak 11 – Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim slanjem prijave  za sudjelovanje u nagradnoj igri.
Organizator ima pravo otkazati ili prekinuti nagradnu igru u slučaju više sile.

Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradne igre ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradne igre, te tijekom sudjelovanja u nagradnoj igri.

Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak pošiljaka poslanih poštom.
Organizator neće podijeliti nikakve dodatne nagrade osim navedenih u ovim pravilima.

Always je registrirana robna marka tvrtke Procter & Gamble.

Nakon 60 dana od završetka nagradne igre organizator neće primati nikakve pritužbe vezane uz nagradnu igru.

U slučaju pravnog spora između organizatora i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

U Zagrebu,01.10.2014.
Procter & Gamble d.o.o. za trgovinu
Organizator

Posjeti Miss7.24sata.hr