Poznate Hrvatice nam otkrivaju koji je njihov omiljeni par cipela

Goran Čižmešija
Svaka u ormaru ima onaj jedan par koji nosi godinama i savršeno se slaže uz baš svaki komad koji imamo
Vidi originalni članak

Baš zato odlučili smo pitati Aleksandru Dojčinović, Andreu Andrassy, Olju Vori i Doru Toljan, koje cipele su im "onaj jedan par". 

via GIPHY

Aleksandra Dojčinović

Dizajnerica obožava "statment" štikle. "Cipele Sasha iz LeiLou kolekcije moj su favorit za ovo ljeto. Nabavila sam žute i sive, a razmišljam i o rozima. Lako se kombiniraju uz traperice za dnevne varijnate, fine koktel haljine, ali i minice i kožne suknje za lude ljetne izlaske. Jedva čekam toplije dane."

Andrea Andrassy

Mlada komičarka radije bira tenisice. "Kad je u pitanju obuća, nema tih cipela koje mi mogu biti draže od tenisica. Nije samo pitanje udobnosti, pitanje je životnog stila, a tenisice se savršeno uklapaju u moj. Najdraže su mi Nike Air Force 1 Flyknit iz kojih se ne skidam."

Dora Toljan

Osnivačica brenda Think Ink vjerna je klasici. "Debela gumirana peta za udobnost, vezanje kao detalj koji me uvijek dobije i dizajn koji jednako dobro funkcionira u kombinaciji s trapericama, proljetnom cvjetnom haljinom, ali i u ležernom poslovnom izdanju. To ja zovem idealnom cipelom!"

Olja Vori

Svaki par Oljinih cipela odmah poželimo u ormaru, pa i ove... "Moje idealne su moje plave Manolice. Još uvijek nezamjenjive po udobnosti i ljepoti."

 

Posjeti Miss7.24sata.hr