Povratak u ured nezamisliv je bez one savršene prugaste košulje - donosimo 10 najljepših

Instagram @anoukyve
Vidi originalni članak
  • Prugaste košulje su pravi klasik i svake sezone moramo imati barem jednu u svom ormaru
  • Postoje razni modeli, od predimenzioniranih do onih s kombiniranim prugicama - svatko može naći model za sebe i kombinirati ih uz traperice, hlače od odijela ili suknje
  • Donosimo 10 najljepših košulja s prugicama koje smo pronašli u najnovijim kolekcijama naših omiljenih brendova
  • Pročitaj više: Model sličan obožavanoj Gucci Jackie 1961 torbici pronašle smo u novoj H&M kolekciji

Nakon godišnjih odmora, mnogi od nas još možda nisu spremni vratiti se u ured i svojim uobičajenim rutinama. No, kažu da što se mora, nije teško. Pa, što odjenuti za ovu prigodu? Želimo zadržati ravnotežu između udobnosti i stila, profesionalnosti i osobnosti. Jedan od najlakših i najučinkovitijih načina za postizanje te ravnoteže je nošenje prugaste košulje. Prugaste košulje klasičan su i svestran izbor koji može pristajati svakom stilu i prilici. Mogu se kombinirati s trapericama, hlačama, suknjama ili odijelima. Mogu se nositi u bilo koje godišnje doba, bilo koje vrijeme i uvijek će nam uljepšati raspoloženje. Uz prugaste košulje možemo izgledati pametno, sofisticirano, opušteno ili razigrano, ovisno o tome kako ih stiliziramo.

Moda Ovi modeli high street pulovera s prugicama idealan su jesenski komad - možemo ih nositi na toliko načina!

Postoji pregršt različitih modela koje možemo kombinirati kako god poželimo!

Međutim, nisu sve prugaste košulje jednake. Postoji mnogo različitih vrsta pruga, tkanina, boja i krojeva među kojima možemo birati. Neki mogu laskati našem tipu tijela i tonu kože bolje od drugih. Neki mogu više odgovarati našoj osobnosti i preferencijama nego drugi. Neki mogu biti prikladniji za naše uredsko okruženje i kulturu od drugih.

Kako bismo svima pomogli pronaći savršenu prugastu košulju za povratak u ured, pronašli smo 10 najljepših u najnovijim kolekcijama naših omiljenih brendova. Bilo da tražimo košulju od miješanog lana s kragnom i prugicama ili želimo malo drugačiji uzorak, primjerice, bež ili kombiniranih prugica, košulju s okomitim prugama ili košulju s vodoravnim prugama koja će nam olakšati povratak u ured, imamo za svakoga ponešto. Upamti, najvažnije je nositi nešto što te veseli i pruža ti udobnost kroz cijeli dan. Evo našeg izbora trenutno najljepših modela:

Predomenzionirana košulja s kombiniranim prugama

Prugasta košulja od mješavine lana

Satenska prugasta košulja

Oversized košulja od poplina

Oversized košulja s crvenim prugicama

Prugasta košulja s jednobojnom kragnom i manšetama

Prugasta košulja u ružičastoj boji

Košulja s tankim crnim prugicama

Prugasta košulja od mješavine lana

Klasična pamučna košulja s plavim prugicama

Posjeti Miss7.24sata.hr