Povodom 8. rođendana Sport Vision te časti ludom ponudom na web shopu!

Unsplash+ / Slashio Photography
Vidi originalni članak

Iza Sport Vision web shopa je već dugih osam godina, a navode kako su upravo posjetitelji oni koji su omogućili da Sport Vision postane glavna i najbolja shopping online destinacija koja već osam godina nudi veliki izbor sportskog asortimana i sve potrebno što je sportašu potrebno za vrhunske uspjehe na terenu i van njega!

Sport Vision slavi, a s time slavite i vi! Čekaju vas fantastične cijene koje jednostavno ne smiješ propustiti! Pripremite svoju rođendansku listu želja i proslavite veliku rođendansku avanturu ludim shoppingom koji vas čeka na Sport Vision web shopu jer vas povodom 8. rođendana čeka mnoštvo rođendanskih popusta!

 

Sport Vision web shop ovaj mjesec puše još jednu svjećicu na torti i povodom proslave velikih 8. sve do 31.7. časti te sa izdvojenom ponudom koja ide i do -80%

Sport Vision web shop je omiljeno online mjesto za nabavu vrhunskog sportskog asortimana poznatih brandova kao što su Nike, adidas, Reebok, Under Armour, Champion, Ellese i mnogi drugi! Svojim kupcima omogućava da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za trening i svakodnevni sportski stil!

Iskoristi ROĐENDANSKE popuste od 14.7. do 31.7. samo na Sport Vision web shopu!

Posjeti Miss7.24sata.hr