Popravite raspoloženje jarkim torbicama: Pronašli smo najljepše

ABACA/PIXSELL
Najbolje oružje za borbu protiv zimskog sivila su torbice u jarkim bojama, a brendovi se mogu pohvalti mnogim draguljima s polica
Vidi originalni članak

Ako dosad još niste znali ili isprobali, odjeća je najbolji lijek protiv zimske depresije i sivila. Ovaj tjedan prošao je i najdepresivniji dan u godini, koji se odlično poklopio s trećim krugom sniženja u dućanima i online shopovima pa je sve nekako bilo lakše. I dok zimske sezone nema bez crne (a ni drugih godišnjih doba, složit će se ljubitelji ovoga klasika), tamnih tonova i debelih materijala, borbu protiv tmurnog sivila, koje tu i tamo razgrne sunce ili koja pahulja snijega, olakšat će jarke boje, točnije - razigrane torbice.

U detaljima se krije dobar stil, a ima li boljeg detalja od torbice da upotpuni styling? Ovaj put oko smo bacili na sve modele jarkih boja iz ponude jer nam treba nešto kako bismo barem na trenutak zaboravili na hladnoću i činjenicu da mrak pada prerano.

Ove su torbice idealan način da zimske stylinge učinite posebnima. Ionako smo po cijele dane zamotani u tople šaleve, sakriveni iza dugih jakni i kaputa, a super frizuru nam kvari zimska kapa. Zato su detalji tu da poprave situaciju. Ove godine jedna od “must have” torbica je definitivno ona s Guccijevim potpisom. Od kako su modnu kuću potpuno modernizirali i sada je privlačnija najpoznatijim svjetskim fashionisticama, ne možemo izbjeći torbicu s prepoznatljivim logom, ali i brojnim svjetlucavim i jarkim detaljima. Osim nje na listu torbica sezone dospjela je i Chloé Drew Bag. Dolazi u svim mogućim bojama, a trendseterice je, osim u crnoj, najviše vole u ružičastoj, ljubičastoj i crvenoj.

Ove sezone fashionistice najviše vole i mini modele koji, iako mali, igraju najveću ulogu u svim stylinzima. Tako se omiljeni high street brendovi, poput H&M-a, Zare ili Bershke, mogu pohvaliti mnogim malim draguljima sa svojih polica. Možda je sad idealno vrijeme da ulovite barem jednu jer će vam sigurno poslužiti nekoliko puta kada nećete znati čime upotpuniti kombinaciju. Zara nudi preslatke male kožnate torbice s likom Tweetyja u, naravno, žutoj, a zanimljiva je i ona s glavom male svinjice. Ali i činjenica da će nas jarke boje ili određene nijanse oraspoložiti nije slučajna. Stručnjaci kažu da, želite li početi dan puni energije, može vam pomoći žuta. Pa zašto ne biste omiljeni crni zimski kaput ili novu bundu upotpunili malom žutom torbicom.

Još malo psihologije boja odgovorit će vam i na pitanje zašto su crvene torbice najupečatljivije ili zašto vaša najbolja prijateljica ne skida pogled s vašega crvenog modela. Ova boja ima najveću valnu duljinu u spektru boja, a to znači da će ljudima trebati više vremena da je obrade, pa će dulje gledati u vas. Nedavno smo otkrili i kako baš određena nijansa ružičaste tjera da manje jedete..     

Predlažemo da nabavite zelenu za svaki dan jer stručnjaci kažu da ta boja opušta, pa iako su crne torbice prema statistikama najprodavanije, predviđamo da će uskoro i druge boje dostići tron. Društvena mreža Pinterest objavila je kako je po prvi put ružičasta srušena s trona onom koju su svi do sada mrzili (barem u modnim krugovima) - narančastom!

Možda biste trebali uložiti u jednu narančastu torbicu koju ćete sa sobom nositi u teretanu jer istraživanja pokazuju kako baš ta vesela nijansa motivira na vježbanje. Koju god jarku boju izabrali, ne možete pogriješiti, a ove zime sve je dopušteno i što se modela tiče. Dakle, u trendu su klasične vintage torbice, predimenzionirani modeli pismo i “bucket” torbica, a “čvrste” konstrukcije torbica zavladali su dućanima i online shopovima. Osim toga, trend koji su samo neke fashionistice imale hrabrosti prošetati ulicama je - nošenje dviju torbica odjednom.

Prva je to učinila Mira Duma, a zamislite još kakav bi efekt bio s dvije torbice u jarkim bojama. Pouka priče je - prkosite zimskom sivilu i nedostatku boja upečatljivim torbicama!

U galeriji pronađite najljepše torbiceu jarkim bojama iz naših i online trgovina.

Posjeti Miss7.24sata.hr