Kako modne katastrofe izgledaju nakon make overa

arhiva
Novi show koji će se od danas u 20:00 početi emitirati na TLC-u oduševit će vas nevjerojatnim transformacijama žena kojima je stil nepoznanica...
Vidi originalni članak

U serijalu Ljubav, požuda ili bijeg (Love, Lust, Run) žene koje se ne razumiju u modu traže pomoć od stilske stručnjakinje Stacy London koja će im pomoći da promijene svoj izgled iz prave katastrofe u pun pogodak. Stacy je poznata američka stručnjakinja za modu koju smo prije ove samostalne avanture gledali u emisiji What not to wear koju je vodila sa simpatičnim Clintonom Kellyjem. Ovaj nas je presmiješni dvojac nasmijavao deset godina, a danas Stacy ima svoj vlastiti show.

Stacy će ženama u emisiji pokazati kako modni odabiri utječu na svakodnevni život te kako ih drugi ljudi doživljavaju tako što će od neznanaca zatražiti da ocijene njihov stil kao "ljubav, požudu ili bijeg". Sve žene odbacit će ekstenzije, divlju odjeću i jaku šminku i krenuti ispočetka. Nakon što se riješe nepotrebnih dodataka, Stacy će ih provesti kroz potpuni preobražaj kojim će promijeniti njihov izgled i - možda - čitav život!

U galeriji pogledajte nevjerojatne transformacije koje možete vidjeti u emisiji. 

Posjeti Miss7.24sata.hr