Pogledaj lijepu kombinaciju Pamele Ramljak za šetnju Adventom, a mi smo pronašle slične modele!

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Što odabrati za šetnju Adventom pitanje je koje si mnoge žene često postavljaju, ali zanimljivu kombinaciju otkrila nam je Pamela Ramljak
  • Prošetala je gradom u uskoj pencil suknji (ili čak haljini), zaogrnuta teddy kaputićem i s udobnim čizmicama na nogama
  • Mi smo pak odlučile slične modele suknji i haljina pronaći u trgovinama pa pogledaj naš izbor

Šetnja u hladne zimske dane izazovan je pothvat jer nerijetko ne znamo što obući. No, zanimljivu kombinaciju zagrebačkim je Adventom prošetala Pamela Ramljak. Istovremeno je ženstvena i topla, osim toga i praktična, a kombinacija nas je baš ugodno iznenadila.

Pjevačica je odabrala uski pencil model suknje ili haljine u nježnoj krem boji koju je kombinirala s toplim i kraćim smeđim teddy kaputićem, a obula je udobne čizmice.

Ispod objave priznala je i kako joj ovaj Advent nije bio kao nekad, ali je u fritulama ipak uživala. "Malo smo prošetali po Adventu i nažalost, nije kao što je bio, točno se vidi odraz posljednjih godina. Svejedno, fritule su zakon", napisala je.

Stars Pameli Ramljak stvari su krenule na bolje, a nešto je konačno uspjela napraviti nakon dvije godine

Nas je pak oduševila njezina jadnostavna, upečatljiva i praktična kombinacija s pencil modelom u krem boji.

ZA SVAKU CURU Obožavamo pencil suknje: pogledajte galeriju 15 najboljih komada

Zato smo pregledale trgovine i pronašle nekoliko primjeraka uskih suknji i haljina u (donekle) sličnoj nijansi i za tebe!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr