Plisirana mini suknja je na vrhuncu popularnosti. Koje slavne ljepotice je nose i kakva je ponuda u dućanima?

Profimedia Foto: Profimedia, Camila Mendes u plisiranoj mini suknji
Vidi originalni članak
  • Preppy stil iz serije 'Tračerice' čini se i dalje je postojana modna inspiracija, posebno lookovi Blair Waldorf
  • Njen zaštitni znak bile su mini plisirane suknje, a odličan model iz The Frankie Shopa nedavno je nosila i Camila Mendes
  • Glumica je plisiranu suknju s naborima nosila u crno-sivoj kombinaciji

Plisirana mini suknja, simbol preppy stila, koji je trenutno prilično popularna estetika, jedan je od modela koji i poznate celebrity trendseterice vole nositi, a nakon što ju je Hailey Bieber kombinirala s bijelim čarapama i mokasinkama, a Taylor Swift u izlasku s visokim čizmama, plisiranu suknju mini duljine na svoj je način stilizirala i Camila Mendes. 

Camila je sivoj plisiranoj suknji iz The Frankie Shopa dodala još veći cool faktor u outfitu s visokim crnim Reformation čizmama, dugačkim crnim kaputom i crnom košuljom, kao i Prada sunčanim naočalama. Posebnost modela Camiline plisirane suknje od vune je i u zanimljivom dodatku dva crna remena sa srebrnim metalnim detaljima!

Ovaj chic styling odličan je za toplije zimske dane, ali i prijelazno razdoblje u proljeće, stoga smo potražile još modela mini plisiranih suknji!

U nastavku donosimo slične modele plisiranih mini suknji, kakvu nosi Camila, ali i nekoliko drugačijih modela koje također možemo uklopiti u svoje trenutne outfite, ali i one proljetne!

Moda Kombinacija Anđele Kulaš podsjetila nas je koliko volimo duge kožne suknje

Moda Ova efektna pink suknja ukrašena je sitnim svjetlucavim kamenčićima! Zaljubljene smo...

Posjeti Miss7.24sata.hr