Plavuša za kojom su se okretale glave šarmirala je jednom od najljepših monokromatskih kombinacija

Pixsell/Tomislav Miletić
Vidi originalni članak
  • Možda praznija no inače, no daleko od toga da zagrebačka špica i ovog vikenda nije bila posjećena
  • Kao što to nepisano pravilo nalaže, i ovih su dana njome defilirale najzanimljivije odjevne kombinacije među kojima nam je pažnju privukla jedna monokromatska u najnježnijim krem nijansama
  • Prelijepa plavuša složila ju je od nekoliko sjajnih komada, a najslađi detalj bio je njezin pomeranac koji nas je šarmirao jednako koliko i modna priča njegove vlasnice

Vikend neuobičajeno lijep, sunčan i topao za jednu veljaču iznenadio nas je jednako tako, a posebice za ovakvih dana, neuobičajeno praznim gradskim ulicama. Iznenađeni smo bili tek nakratko jer smo se sjetili da je započeo drugi dio školskih zimskih praznika, a što znači da je mnogo onih koji su već s prvim danom vikenda krenuli na put, bilo da su se uputili u još toplije južn(ij)e krajeve, bilo na planinske padine susjednih nam zemalja. 

Možda praznija no inače, no daleko od toga da zagrebačka špica i ovog vikenda nije bila posjećena, a kao što to nepisano pravilo nalaže, i ovih su dana njome defilirale najzanimljivije odjevne kombinacije. Uz lagane verzije kaputa i nešto toplije sakoe koji su preuzeli njihovu ulogu, uvjerljivo je najviše bilo onih koji su iz svojih garderoba, jedva dočekavši, izvukli kožne jakne, a u moru onih nešto klasičnijih crnih koje volimo zvati rokericama, našu je pažnju privukla jedna puno nježnija, kaubojka u krem boji.

Prelijepa plavuša odabrala ju je kao dio jednako nježnog monokromatskog stylinga kojeg je složila od nekoliko sjajnih komada. Uz već spomenutu jaknu s resicama od mekane krem kože iz jedne od prijašnjih Zarinih kolekcija uparila je tek nijansu tamnije krem traperice širokih nogavica i ultra visokog struka s pripadajućim širokom remenom te mucastu dekoltiranu crop vesticu, savršeno u paseu s prljavo bijelom vunenm beretkom.

Moda Provokativni detalj koji lajkamo: Iznad super visokih čizama provirile su nestašne čarape s porukom

Jednako zanimljiv bio je i odabir ostalih komada poput Cole Haan mokasinki leopard uzorka od ponijeve dlake dodatno ukrašenih crnim kožnim kićankama te Louis Vuitton Pochette Metis torbice koju je ležerno prebacila preko tijela.

Modni dodaci - ništa manje interesantni. Vrat je krasila Zarina ogrlica s debelim metalnim karikama i lokotom, usklađena s naušnicama s lokotom na jednom te ključićem na drugom uhu, a koje su dio iste kolekcije popularnog high street brenda, dok je oči zaštitila kultnim Ray Ban aviator sunčanim naočalama u ružičasto-zlatnoj kombinaciji. Našao se tu i njezin ljubimac, preslatki bijeli pomeranac koji nas je šarmirao jednako koliko i ova modna priča i koji se, potpuno slučajno, savršeno uklopio u njezin kolorit. 

Moda Odijelo i kravata na cvjetiće, crvene cipele... Nema tko se na špici nije okrenuo za ovim muškarcem

Posjeti Miss7.24sata.hr