"Plakala sam u sobi jer Kylie ima više prijatelja!"

Instagram @kendall jenner
Danas je uspješna manekenka, a u prošlosti je prezirala modu. Od glamura i popularnosti oduvijek je bježala.
Vidi originalni članak

Urednica prestižnog modnog časopisa, Voguea, prepoznala je talent jedne od novijih zvijezda modnog svijeta, Kendall Jenner, te joj omogućila ispunjenje sna svakog modela - naslovnicu rujanskog broja ove modne "Biblije".

Naravno, mlada manekenka je iskoristila priliku i zasjala u punom sjaju.

"Ovo je najbolja stvar ikad. Ne mogu dovoljno zahvaliti Anni (Wintour) što sam dobila tu čast", napisala je Kendall na svom Instagram profilu.

Gucci odijelo orijentalnog dizajna te s detaljima od svilenih ružičastih mašnica bilo je pun pogodak za efektnu naslovnicu koja je tek uvod u specijalno, najveće dosad, izdanje Voguea, koje ovoga puta broji čak 800 stranica! Naravno, posebno mjesto zauzimaju specijali o samoj Kendall, licu koje je zaslužilo milijarde lajkova na društvenim mrežama.

Kako je postala jedan od najvećih modela današnjice, koje su njezine najšokantnije transformacije, situacije u kojima je svojim objavama "srušila" Internet te još mnogo drugih tajni biti će otkriveno u rujanskom broju.

Između ostalog, u intervjuu za Vogue, Kendall je priznala kako joj je slava njezina obitelji često samo odmagala u napredovanju u ovom poslu, ali i da se često osjećala manje važnom od svojih sestara.

"Sjećam se koliko sam vremena provodila plačući u sobi jer je Kylie imala velik krug prijatelja, a ja nisam", ispričala je te otkrila kako je većinu svog vremena u djetinjstvu provodila igrajući video igrice ili pak jašući ponije.

Upravo zbog toga, mnogima je bilo iznenađenje kada se iz povučene djevojčice transformirala u zanosnu djevojku koja želi uspjeti u svijetu mode.

"Oduvijek sam bila drugačija od svojih sestara, osobito Kardashian-sestara. One su oduvijek uživale u glamuroznim stvarima i obožavale su biti u središtu pozornosti. Dio mene također voli to, ali draža mi je moja privatnost. Svakodnevno moram tražiti nove načine da pobjegnem od javnosti. Ponekad mi je potrebno i po sat vremena da shvatima da sam uspjela pobjeći od svih onih znatiželjnija koji me posvuda prate cijeloga dana", priznala je Kendall.

No, unatoč svim preprekama upravo je ona u svega dvije godine izgradila nevjerojatnu karijeru i ostavila neizbrisiv trag na mnogim svjetskim modnim pistama.

Iako su svi impresionirani uspjehom koji je najveća potvrda modnog svijeta, za obitelj Kardashian o potpuno nebitnoj stvari. Bar ako je suditi po videu koji je posato apsolutni hit na društvenim mrežama. No, ne brinite, riječ je samo o dobroj šali i genijalnom videu koji je producirao radijski voditelj Ryan Seacrest.

Priznat ćete, iznenađenje koje je cijela obitelj priredila manekenki vrijedna je cjelodnevnog ingoriranja:

Koliko je cijela obitelj oduševljena zbog velikog modnog priznanja pokazuje i činjenica da se veliki brat, Robert Kardashian, odlučio vratiti na Instagram isključivo kako bi se pohvalio sestrinim uspjehom. Naravno, istu stvar nisu propustile učinili ni ostale pripadnice klana Kardashian, a majka Kris je posebno ponosna.

 

"Ovo je ogromna stvar! Nešto najljepše što sam ikada vidjela, ali još je važnije što je ovo nevjerojatan, kultni trenutak tvoje karijere. Ne mogu biti ponosnija na tebe, tvoju radnu etiku, tvoj profesionalizam, zapanjujuću ljepotu i ono najvažnije, tvoje veliko srce. Nevjerojatna si djevojka i vrijeme je da zablistaš", napisala je u jednoj od emotivnih objava Kris Jenner.

Ipak, u pokazivanju emocija ne zaostaje ni starija sestra Khloe koja je otkrila i koliko je njihov privatni, obiteljski život trpio zbog Kendalline karijere.

"Kendall, uspjela si! Zbilja si uspjela! Ovo je tek početak djevojčice. Želim da ljudi shvate koliko si se žrtvovala za ovaj trenutak. Koliko obiteljskih događaja si morala propustiti. Koliko se puta nisi mogla družiti ili napraviti bilo koju drugu stvar koju dvadesetogodišnjaci rade. Koliko si stvari propustila jer si bila usredotočena na svoje prioritete. Bezbroj puta ti je nedostajao dom i bila si usamljena", istaknula je Khloe te naglasila kako je ovo tek početak te da budućnost njezine sestre nema granica.

Posjeti Miss7.24sata.hr