Pitate se što obući za zabavu? Pogledajte najbolje savjete naših stilista

Promo
Svaka zabava zahtjeva drugačiju garderobu, zato je bitno znati gdje se zabava održava, kojom prigodom i u koje doba dana
Vidi originalni članak

Što obući ako se zabava održava na nekom veoma otmjenom mjestu?

Svečana događanja zahtijevaju i svečanije odijevanje. Ne trebate ići u kupovinu novih odjevnih predmeta, ali se morate potruditi da vaš stil odgovara zabavi na koju idete. Uvijek popularne koktel haljine u stilu Audrey Hepburn neodoljive su i veoma suptilne, a uz mali dodatak biserne ogrlice ili sitnih bisernih naušnica bit će pravi pogodak. Boje su sve dozvoljene, ali materijali i krojevi nisu. Ipak predlažemo boje koje više odražavaju eleganciju poput smaragdno zelene, vječno popularne crne, crvene poput one volovske krvi ili kobaltno plave. Držite se ne preotvorenih i izazovnih haljina, koji mogu graničiti s modnim ukusom, a i često se mogu krivo protumačiti. Uvijek prihvaćena duljina haljine je do koljena, ali ne i kraća. Saten, svila i fino obrađeni materijali koji imaju dozu sjaja uvelike će pridonijeti glamuroznoj zabavi na kojoj ćete se osjećati kao prava princeza. Ako ipak želite pokazati malo veću dozu seksepila predlažemo da izaberete haljinu koja ima lađa-izrez, a otvorena leđa, kroja koji prati liniju tijela, dužine do poda.

Kako se odjenuti ako je dress code za zabavu opušteni stil?

Iako je kodeks odijevanja opušteni stil, to ne znači da možete doći odjeveni u što god, izgledajući kao da ste se upravo izvukli iz kreveta. Za svaku zabavu potrebno se malo dotjerati jer ne govori to samo o vama nego i o poštovanju prema osobi koja vas je pozvala na događanje. Suknja dugog kroja koja prati liniju tijela s košuljom uvučenom unutra je pravi pogodak, a ako se odlučite za stil suknje 60-tih, do sredine listova A-kroja, košulju zavežite u struku u čvor. Ako dodate na svoj look i maramu zavezanu oko glave ili vrata, dobit ćete spoj opuštenosti i elegancije u jednom, a vaš stil će zasigurno biti primijećen. Ako ste odvažni i volite pokazivati svoje noge, samo naprijed! Kratka suknja s finom satenskom košuljom na mašnu koja se veže oko vrata s cipelama na petu je idealna za takve prilike.

Koji outfit odabrati ako se zabava odvija u kućnoj atmosferi?

Za zabave u kućnoj atmosferi nećete pogriješiti ako obučete i traperice, koje ćete spojiti s nekom finijom bluzom ili satenskim topom koji ćete ukrasiti decentnom ogrlicom. Ipak u ova proljetna vremena predlažemo da odjenete velike maksi krojeve pamučnih haljina, šišmiš rukava ili onih koji idu u zvono. Kako je vrijeme sve sunčanije, odjenite one svjetlije nijanse koje mogu biti s printanim uzorcima. Heklani detalji u pamučnim i lanenim haljinama i dalje su veliki modni trend, koji možete podići s nizom tankih ogrlica i narukvica istog materijala. Kombinezoni su i ove godine veliki hit, pa ako se pojavite u jednom sigurno ćete ostati zamijećeni. Kombinezone koji su jednobojni uvijek možete podići sa satenskom maramom koju ćete vezati oko struka ili remenom s nekim zanimljivim uzorkom ili kopčom. Veliki izbor kombinezona i haljina možete pronaći na online stranicama https://modivo.hr/c/zene/odjeca/haljine-i-kombinezoni gdje ćete zasigurno pronaći komad odjeće koji će vam postati najdraži. Košulje haljine koje se mogu i ne moraju vezati u struku te haljine na preklop  koje je prve uvela u svijet mode Diane von Fürstenberg iznimno su udobne, moderne i savršene za kućnu atmosferu party-ja, koji se može preseliti i u dvorišnu zabavu.

Posjeti Miss7.24sata.hr