Dizajnerski komadi o kojima maštaju obične cure

arhiva
Svi mi u bookmarksima imamo one jedne cipele koje ćemo si kad tad priuštiti... Nema ništa loše u maštanju
Vidi originalni članak

Bilo da su to savršene cipele, torbica s dizajnerskim potpisom ili haljina za koju smo sigurne da bi je nosile SVAKI DAN i SVUGDJE, dizajnerske komade često si ne možemo priuštiti (jedino ako nisu na sniženju, a i to se nekad zna dogoditi...)

Skrolamo po ekskluzivnim online shopovima i u bookmarks spremamo najljepše od najljepših, nadajući se da ćemo se jednog dana u tom komadu satima gledati ispred ogledala. #goals

via GIPHY

Mi smo odlučili pitati obične djevojke za kojima dizajnerskim komadima one pate. Možete pogoditi koji su u vrhu... Cipele.

Mateja (28) 

Ovo mi je prvo zapelo za oko... Jer: Volim ruksake, a ovaj je nešto najslađe ikada! :)

 

Moschino, net-a-porter.com, 930 eura

Hana (28)

Valentino tenke... Volim dobru tenisicu više od štikli, a ovakav model si već dugo gledam!! I sve njihovo mi je divno - osim cijene.

Valentino, 580 eura

Lucija (25)

Proljeće je stiglo i ne pada mi napamet ništa drugo nego na stvari gledati kroz roze cvike. Koliko god sam mrzila ovu boju kao mala, toliko je sada obožavam!

Krewe, net-a-porter.com, 306 eura

Adrijana (27)

U potrazi sam za cipelama na petu, ali koje se ipak mogu nosit svaki dan. Ove su savršene jer peta nije previsoka! Jakooo volim crvenu boju, pa su ove idealne. 

Alexander Wang, net-a-porter.com, 595 eura

Antea (29)

Zelene Gucci cipele su bolji nagovještaj proljeća od tratinčica! :)

Gucci, net-a-porter.com, 595 eura

Helena (29)

Ove cipele su nešto najbolje na svijetu. Oduvijek sam htjela mornarske sandale s otvorenim prstima. Ovo je savršen izbor.

No. 21, net-a-porter.com, 495 eura

Barbara (24) 

Sve što mi u životu ovog proljeća treba! 

Dolce&Gabbana, farfetch.com, 2510 eura

Sara (27)

Zašto? Zato što svaka žena koja voli modu mora imati jedan wow outfit za koji zna da će sve pomesti s nogu, koliko god se ona možda osjećala loše. Na dan poput kišnog ponedjeljka koji se ujedno poklopio s najgorim PMS-om na svijetu i dva prišta na nosu, ova haljina je sve samo ne obična mala crna haljina, a crvena kožnata suknja bi me podignula do neba i više. Svaka od nas, koliko god neopterećena etiketom i statusom, ipak želi da ju netko zaustavi na ulici i pita gdje je kupila haljinu, a da jednog dana naš odgovor bude neko dizajnersko ime. Totalni power-outfit.

Alexander McQueen, net-a-porter.com, 1495 eura

Suknja, Bottega Veneta, net-a-porter.com, 3500 eura

Nina (24)

Bila je to ljubav na prvi pogled. Ona koja ti se može dogodit samo sa cipelama. 

Miu Miu, net-a-porter.com, 565 eura

I nastavljamo maštati...

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr