Pitali smo Marka Grubnića tko se bolje odjenuo, Kolinda ili Sanja - brzo je odgovorio

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Ekskluzivno za miss7 stilist i dizajner Marko Grubnić prokomentirao je modne kombinacije dviju dama na predsjedničkoj inauguraciji
  • Sanja Musić Milanović i Kolinda Grabar Kitarović svojim su odabirom oduševile stilista
  • Što je to Marka  posebno oduševilo u izgledu prve dame te čemu se posebno raduje kad je njezina modna budućnost u pitanju otkrivamo u nastavku

Stilist Marko Grubnić samo za portal miss7 ekskluzivno je prokomentirao modne kombinacije u kojima su se Sanja Musić Milanović i Kolinda Grabar Kitarović pojavile na današnjoj predsjedničkoj inauguraciji. Istaknuo je kako mu se sviđa modni izričaj nove hrvatske prve dame Sanje Musić Milanović.

"Sviđa mi se stil koji je doktorica Sanja do sada prikazala u javnim pojavljivanjima. Profinjeno, decentn, a opet moćno i upadljivo, uvijek bi se okrenuo za njom na cesti jer uvijek nosi nešto zanimljivo" - otkrio je

Life&style Što simbolizira bademov cvijet koji je danas posebno krasio inauguraciju

Sanja Musić Milanović

"Danas mi se posebno svidjela decentna haljina i elegantno izdanje u skladu sa svečanom i ozbiljnom prigodom. Odjenula se također u skladu s godišnjim dobom, a odabrana boja joj predivno stoji. Pazila je, ili pazili su ljudi koji s njom rade, na svaki detalj. Sviđa mi se i boja noktiju, ta boja mesa, salonke za koje možemo reći da pojačaju malo cijelu tu priču, ali opet su i one od brušene kože te prate ideju proljeća" - istaknuo je. Izrazio je žaljenje što nepovoljne vremenske prilike nisu omogućile da ovo modno izdanje vidimo u punom sjaju. "Ona bi sigurno još više zablistala da je to sunce i vrijeme poslužilo." - dodaje Marko.

Posebno mu se svidio nakit kojeg potpisuje dizajner Nenad Sovilj. Frizuru prve dame ocijenio je kao "pun pogodak". "Ona je određena u jednom ozbiljnijem smjeru, ali je ujedno i lepršava i opuštena. Cijela priča mi se zaista sviđa i prati cjelokupnu prigodu" - otkrio nam je stilist. Marko nije bio iznenađen koloritom na koji se prva dama odlučila budući da ga smatra prikladnim za proljeće, odnosno simboličko povezivanje s novim dobom: "Ajmo reći da mi je sve to pun pogodak."

Kolinda Grabar Kitarović

Pozitivno je pozdravio i odjevnu kombinaciju u kojoj se danas predstavila bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. "Sviđa mi se kontrast između njih dvije. Bivša predsjednica je djelovala decentno u nepogriješvioj, včeno classy cno-bijeloj kombinaciji" - istaknuo je stilist te dodao: "Ne znam da li crna boja nosi u ovom slučaju neku simboliku, ali meni je to odgovaralo te joj je haljina lijepo pristajala. Mislim da su jedna i druga stilski osvjetlale obraz i bile na visini zadatka". 

"Usudio bih se reći da će jedna i druga haljina sigurno poslužiti kao inspiracija mnogim damama u Hrvatskoj. Čak sam dobio tu informaciju da će model haljine koju je nosila prva dama biti dostupan u prodaji što u potpunosti podržavam. Tako će i duge dame moći priuštiti stil kakvog je pokazala doktorica Sanja. Daj Bože da se više dama uvrgne u nju." - zaključio je Marko. Za kraj nam je priznao kako se posebno veseli njezinim budućim javnim pojavljivanjima, s nestrpljenjem iščekuje nove odjevne kombinacije te vjeruje kako će prva dama kao i do sada biti na visini zadatka.
 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr