10 genijalnih modnih trenutaka Pharrella Williamsa, novog kreativnog direktora u Louisu Vuittonu

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Jučer je odjeknula vijest kako je Louis Vuitton izabrao Pharrella Williamsa za novog kreativnog direktora muške linije odjeće i modnih dodataka ovog luksuznog brenda
  • Prva kolekcija ovog glazbenika / modnog kreatora bit će prikazana u lipnju, na pariškom Tjednu muške mode
  • Do tada, mi smo se prisjetili nekih od ikoničnih kreacija koje su izišle ispod Phallelovih škara 

Pharrell Williams, trinaestostruki (ovo čudno izgleda napisano, zar ne?) osvajač Grammyja koji je za tu nagradu bio nominiran još 39 puta, kojem je njegova glazbena izvsnost donijela nominacije i za filmske i TV nagrade, za Oscar (2016. za film "Hidden Figures") i Emmy, u glavama mnogih prvenstevno je glazbenik. I jest. No isto tako Williams godinama ne samo da koketira nego održava dugu i stabilnu ljubavnu vezu s modom. Osnivač je modnih brendova Billionaire Boys Club i Ice Cream, kao i nekoliko drugih. 

Kreativne suradnje imao je sa Chanelom i adidasom, a upustio se u još nekoliko poslovnih avantura, od restoranskog i hotelskog biznisa do Humanracea, tvrtke koja se bavi wellbeing proizvodima poput onih za njegu kože. Sve to mu je donijelo i angažman na najvišoj poziciji u Loius Vuittonu. "Pharrell Williams je vizionar čiji je kreativni svemiri širi od glazbe, umjetnosti i mode, on je kulturna, globalna ikona proteklih dvadeset godina" dali su izjavu iz LV-a.

Mali trikovi velikih šopingholičara Louis Vuitton torbe ipak je moguće kupiti na sniženju, često i po dvostruko nižoj cijeni - otkrivamo gdje

Williams je već surađivao s Louis Vuittonom 2004. i 2008. godine. Naslijedio je Virgila Abloha, koji je 2018. postao prvi tamnoputi umjetnički direktor Louisa Vuittona. Williams ima samo tri objave na Instagramu - nedavna najavljuje njegovu novu ulogu kreativnog direktora u Louis Vuittonu. Njegova druga objava (od tri ) prikazuje ga kako stoji ispred kipa u čast Abloha. 

A posljednja govori: "Ondje gdje je sve počelo..." i prikazuje mlađahnog glazbenika u staroj kampanji za Louis Vuitton.

Mi smo se prisjetili nekih od Pharrellovih genijalnih outfita. Možda se iz njih može iščitati što očekuje zaljubljenike u LV brend?

2006.

2008. 

2010.

2014.

2014.

2015.

2017.

2017.

2018.

2023.

Posjeti Miss7.24sata.hr