Petra Nižetić sjajno nosi Zigmanov dizajn

Marko Lukunić/PIXSELL
U subotu 12. travnja održana je završna večer Schwarzkopf Cro A Portera. Kao i uvijek, iz prvih redova revije su pratila brojna poznata lica, a među njima i uvijek zanimljiva Petra Nižetić.
Vidi originalni članak

Novinarka i voditeljica došla je podržati Juraja Zigmana, a haljina za koju se odlučila nosila je upravo njegov potpis.

Gornji dio haljine kombinira tamnoplavu čipku i crne šljokice te patentni zatvarač. Donji strogi A kroj ukrašen je prepoznatljivim Zigmanovim printom i umjetničkim motivom, a Petra je upotpunila styling odličnim detaljima. Mala prozirna torbica u narančastoj boji i mrežaste pletene rukavice dale su posebnu notu otkačenosti, dok su zlatne sandale s remenčićima unijele dozu elegancije.

Nataša Janjić Lokas također se odlučila za veseliju kombinaciju u kojoj je uskladila jednostavnu bijelu košulju uz crvenu suknju pencil kroja. Detalji poput crne ogrlice kragne i odlične torbice ukrašene šarenim perlicama i šljokicama zaokružili su styling, a glumica je svoju crvenu kosu raspustila i izravnala, a decentan make up naglasio je pomoću maskare oči te obraze uz ružičasto rumenilo.

Puderaste nijanse odlično stoje voditeljici Nikolini Ristović koja je odabrala puf haljinu duljine iznad koljena. Decentnu haljinu upotpunila je blještavim detaljima u vidu velike narukvice koja je pravi statement komad te clutch torbice s tankim remenčićem. Vrtoglavo visoke sandale u trendi metalik zlatnoj boji bile su točka na i stylingu. Nikolina je svoju dugu kosu raspustila i blago uvila, a make up je bio u zemljanim tonovima koji su se odlično nadovezali uz odjevnu kombinaciju.

U galeriji pogledajte ostale uzvanike posljednje večeri Schwarzkopf Cro A Portera...

Posjeti Miss7.24sata.hr