Pet odjevnih komada koje možete posuditi iz muškog ormara

Goran Čižmešija
Vrijeme je da zavirite u ormare muškaraca u svom životu, a možete se i uputiti u shopping na muški odjel
Vidi originalni članak

Nije tajna da žene s najviše smisla za stil često odjeću pronalaze na neočekivanim mjestima, gdje se druge ne bi nikada sjetile zaviriti. A u posljednje vrijeme fashionistice odlične komade najradije pronalaze u ormaru svog tate, dečka, brata ili prijatelja. No neće vas baš sva muška odjeća pretvoriti u stilsku zvijezdu, a jednako važno ka i odabir komada je i njihovo kombiniranja. Kako bismo vam malo olakšali muke, otkrivamo koje komade možete bez dileme posuditi iz muškog ormara i donosimo shopping prijedloge s muških odijela:

Sako

Predimenzionirani sakoi ionako su in, tako da ćete s većim muškim modelom definitivno biti u trendu. Iskombinirajte ga s uskim trapericama ili hlačama izrazito ženstvena kroja te finom košuljom s volanima ili običnim T-shirtom u dnevnoj varijanti.

H&M, 318 kn

Mango, 499,90 kn

"Hoodica"

Sve što i očekujemo od "hoodica" i gornjih dijelova trenirke je da budu udobni, a ako često od dečka posuđujete njegovu za po doma, slobodno ju ove sezone obucite i za šetnju gradom. Za chic look iskombinirajte ju s uskim trapericama i gležnjačama, a ako ste odvažne, možete ju nositi i preko haljine ili sa suknjom.

Zara, 199,90 kn

H&M, 151 kn

Bomber jakna

"Bomberice" su jednako veliki hit u muškoj, kao i u ženskoj garderobi, a ako ne želite imati istu kao pola grada, zavirite na muški odjel jer bi vas modeli i njihove boje mogli iznenaditi. A tražite li trendy predimenzioniranu bomber jaknu, među muškim modelima siguro ćete ih pronaći i nekoliko.

Pull&Bear, 129,90 kn

H&M, 189 kn

Kardigan

Ako se u hladnim danima volite oblačiti slojevito, onda sigurno obožavate kardigane. Modeli na muškim odijelima jednako su dobri, ako ne i bolji od ženskih, a ispod njih ćete sigurno moći odjenuti nekoliko slojeva.

Zara, 129,90 kn

H&M, 303 kn

Košulja

Još jedan klasik kojeg žene obožavaju posuđivati od muškaraca, a ni oni nemaju ništa protiv jer im je to najčešće jako seksi. Kad "kradete" košulju od dečka ili tate birajte klasične modele, poput onih od trapera ili karirane, a najbolje ćete izgledati ako ispod nje obučete običnu bijelu majicu.

Zara, 129,90 kn

H&M, 136 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr