ELFS kreacije koje su nas oduševile!

Petar Glebov/Pixsell
U utorak 17. ožujka u 5. paviljonu Zagrebačkog Velesajma, modni dvojac ELFS otvorio je ovosezonski BIPA Fashion.hr. Veliki odaziv vjerne ELFS publike, poznata lica u prvim redovima i odlična atmosfera bili su obećavajuću, a prvi ritmovi glazbe iz sapunica koje su obilježile devedesete godine uveli su nas u razigrani modni svijet Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.
Vidi originalni članak

Miljenici hrvatske publike za proljeće/ljeto 2015. prikazali su kolekciju kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način. Od boja prevladavaju bež, prljavo roza i boja pudera, a teksture su raskošne i, u jednu ruku, prepoznatljive za ovaj brend. Nisu izostali ni brojni dodaci poput maskica za mobitele, statement nakita i torbica. Stoga smo odabrali pet kreacija koje su nas oduševile na pisti, a sigurni smo kako će zavladati i izvan nje.

Pastelne nijanse kombinirane s cvjetnim uzorkom postale su svojevrstan imperativ za proljetne, ali i ljetne dane, stoga ne iznenađuje kombinacija prozračne maksi suknje kombinirane uz jednostavan T-shirt. Suknja se s lakoćom može kombinirati i za večernje kombinacije, dok su statement ogrlica i naušnice zaokružile čitav styling. Torba s motom Love ELFS će zasigurno postati must have komad domaćih trendseterica, a ovaj pomalo šminkerski-boho look je idealan za dane koji nam slijede.

U jednako casual dnevnom stilu je i kombinacija sweatshirta s duhovitim natpisom koji je usklađen uz elegantnu suknju A kroja, posebno zanimljivom zbog detalja u vidu sitnih izreza koji krase čitavu kreaciju. Sportski i izrazito ženski komad zajedno odlično funkcioniraju, a sve je upotpunjeno retro sunčanim naočalama i slatkom torbicom s uzorkom psića Nale, ljubimice modnog dvojca. Suknja se, osim uz ležeran look, može kombinirati i uz elegantnije košulje i bluze i automatski se dobiva damski večernji look.

Mini haljina nježne roza puderaste nijanse koja izgleda kao da je posuta laticama, pravi je ELFS komad. Dužina iznad koljena, kroj koji prati liniju tijela i remen koji dodatno naglašava struk oduševiti će ljubiteljice mode koje vole istaknuti svoje atribute. Uz statement komad nakita poput naušnica i vrtoglave potpetice, kombinacija je itekako uspješna!

Neizbježan seksipil dobiven je kombinacijom čipke boje leda koja se našla na haljini bez rukava s prozirnim elementima. Gornji dio svakako naglašava dekolte, a kombinacija romantike i seksipila zasigurno će oduševiti hrabrije trendseterice. Naravno, neizbježne su glomazne naušnice koje pojačavaju cijeli efekt, ali i jednostavne cipele koje će ostaviti naglasak na samoj raskošnoj haljini.

Kao šećer na kraju smo ostavili haljinu koja nas je oduševila. Raskošna i vrlo romantična kreacija kombinira čipku i til, a konačan dojam je vrlo bajkovit. U prvom planu je gornji dio tijela, ali se ublažava uz raskošni donji dio haljine koja se bogato pruža u brojnim slojevima. Ženski dio publike je odmah poželio upravo ovu haljinu u svojim ormarima, a mi ne sumnjamo kako ćemo i ovu kreaciju imati prilike vidjeti na jednom od crvenih tepiha lijepe naše.

U galeriji pogledajte više fotografija s revije...

Posjeti Miss7.24sata.hr