Kombinezon Nine Badrić izazvao je brojne reakcije

Davor Puklavec/ Pixsell
Za prvi koncert u pulskoj Areni sve je moralo biti savršeno, a osim nastupom, pjevačica je izazvala lavinu reakcija i modnom kobinacijom za koju se odlučila...
Vidi originalni članak

Po prvi puta u svojoj 20-godišnjoj karijeri Nina Badrić je imala solo koncert u pulskoj Areni. Upravo je proslava dva desetljeća na glazbenoj pozornici bila povod ovom spektakularnom događaju.

No, osim energičnim nastupom, Nina je izazvala pozornost i odvažnim modnim kombinacijama.

Za ovu posebnu priliku odabrala je provjereni dizajn svog prijatelja Juraja Zigmana. Bijeli kombinezon dubokog dekoltea i s neobičnim naramenicama te s remenom od perja napravljen je specijalno za ovu priliku.

Svojim krojem neodoljivo podsjeća na antičko grčko doba, a kako bi sve bilo u skladu Nina se odlučila za jednostavnu frizuru, raspuštena kosa i krunom od pletenice.

No, jedna efektna kombinacija joj nije bila dovoljna pa je pjevačica odlučila Zigmanu dati još jedan zadatak - napraviti haljinu za pamćenje. Naravno, i u tome je bio iznimno uspješan.

Kombinirajući korzet, čipku i volane sa snažnom crvenom bojom stvorio je haljinu vrijednu divljenja.

Kad je makeup u pitanju pjevačica se priklonila vječnoj klasici, pa je vizažist Saša Joković svoj rad bazirao na crvenom ružu i tušu kojim je istaknuo oči. 

Posjeti Miss7.24sata.hr