Penelope Cruz odabire torbice u toplim bojama jeseni

arhiva
Dolazak jeseni bio je inspiracija i poticaj za još jednu dizajnersku suradnju Carpise i sestara Cruz.
Vidi originalni članak

Bogate nijanse zelene, crvene i svijetlosive glavne su boje Carpisa kolekcije za jesen. Renomirani talijanski brend modnih dodataka i putnih torbi u jesenskoj kolekciji odlučio se vratiti prepoznatljivoj klasici.

 

Boston modeli torbica, shopperica i clutch torbice glavni su aduti nove kolekciji, a već sada omiljeni model većine trendsetterica su i torbe s dva lica, beskrajno funkcionalne i chic – dvije torbe u jednoj, savršene za svaku priliku.

No, vječni ruksak i ove je sezone apsolutni trend. Multifunkcionalnost i uniseks dizajn čine Carpisa ruksak must have dodatkom koji pristaje svakoj modnoj kombinaciji.

Ruksak, 264 kn

Nisu zaboravljeni ni školarci, pa je 'Back to school' kolekcija nadahnuta upravo mladenačkim stilom tartanskih i etno printeva, dok će ljubitelji jednostavne klasike posegnuti za alternativom u obliku monokromatskih modela od podatne eko kože.

Ruksak, 264 kn

Maleni detalji, poput fashion lokotića s inicijalima ili mini-bedževa u obliku slova, idealan su način za personalizaciju svake Carpisa torbe.

Jesenska kolekcija donosi i nastavak uspješne suradnje sa sestrama Penélope i Mónicom Cruz, koje su za predstojeću sezonu dizajnirale dvije elegantne linije torbi. Mekane strukture, metalik detalji i boje stare mjedi prvu liniju čine savršenim spojem retro romantike i suvremenih silueta u tonovima plave i sive te neutralnim bež nijansama. Torbe iz druge linije čvršće su strukture, a dolaze u tri dimenzije i četiri različite boje – crnoj, sivoj, zelenoj i bež s teksturiziranim kroko printom koji svakom modelu udiše savršenu dozu gradskog glamura.

Koji su se još modeli našli u ovoj zanimljivoj kolekciji provjerite u nastavku:

Torba, 264 kn

Ruksak - torba, 264 kn

Ruksak, 229 kn

Torba 2u1, 264 kn

Torba, 319kn

Torba, 439 kn

Torbica, 229 kn

Torba, 439 kn

Torbica, 264 kn

 

Posjeti Miss7.24sata.hr