Pamučna majica-haljina zvijezda je looka Sofije Richie. Gdje kupiti sličnu i kako je nositi?

Instagram @sofiarichiegrainge Sofia Richie Grainge s Bunny blond bojom kose
Vidi originalni članak
  • Elegantna jednostavnost basic komada uvijek je privlačan modni look, a Sofia Richie haljinom iz The Rowa upravo je to postigla
  • Pamučnu majica-haljinu kombinirala je s modnim dodacima u jednako neutralnim nijansama
  • U kolekcijama high street brendova pronašle smo pristupačnije verzije ovakvih haljina s kojima lako možemo stvoriti sličan outfit

Sofia Richie Grainge nova je it djevojka čijim se klasičnim i elegantnim stilom svi trenutno inspiriraju, a ovaj casual koji je nosila nedavno, posebno ja lagan za rekreirati. Sofijin stil odlikuju većinom jednostavne siluete haljina i statement modni dodaci, a uvijek bira dizajne brendova koji spadaju u 'quiet luxury' estetiku.

To je bio slučaj i s ovim outfitom, u kojem je nosila haljinu brenda The Row, maksi model opuštene siluete i kratkih rukava. Struk je naglasila Celine remenom sa zlatnom kopčom u konjak smeđoj nijansi, Saint Laurent sunčanim naočalama, The Row tote torbom u toploj bež boji te čizmama u istoj nijansi.

Moda Haljina koja je podijelila internet. Inače modno nepogrešiva Jennifer Lawrence je mnoge razočarala

Majica-haljina Rita, koju nosi Sofia, izrađena je od mekog i udobnog pamučnog materijala te je dostupna po cijeni od 830 eura.

U Zari smo pronašle dva slična modela u prljavo bijeloj nijansi, dok smo iz kolekcija drugih brendova izdvojile još tri modela u drugim neutralnim bojama!

Moda H&M-ova maksi haljina odiše francuskim šarmom, a obožavamo ju i zbog cijene od samo 16 eura!

Posjeti Miss7.24sata.hr