Ovu Splićanku zima nije omela da pokaže lijep dekolte. Pronašli još nekoliko topova koji ističu grudi

Pixsell/Ivo Čagalj
Vidi originalni članak
  • Ova Splićanka dobar je primjer kako biti vrhunski uređena i kad se temperature spuste
  • Ali i uz sasvim "obične" crne komade, traperice, majicu i kožnu jaknu
  • Seksepil je, međutim naglasila zanimljivim dekolteom s vezicama, a nije zanemariv element niti lijepo uređena plava kosa...

Nova kolekcija Na ovih 5 neobičnih topova iz nove Stradivarius kolekcije smo totalno otkinuli

Uvijek dotjerane Splićanke pravi su odmor za oči. Tako je čak i zimi. Unatoč hladnoći, ili još gore, buri i hladnoći nađu načina da se urede i pri tom istaknu svoju ženstvenost. Tako je i s ovom lijepom plavušom čija odjeća je umjerena, tamnih boja... Ali! Total black look podigla je visokim bordo čizmama na petu - boja kao da je u nijansu usklađena s bojom ruža.

Uz crne traperice, crnu kožnu jaknu i crnu torbicu diskretno blistaju zlatni detalji, veliki medaljon oko vrata, zlatna je i kopča remena, a i ona na torbici. Kosa je lijepa, isfrizirana kao da je upravo izašla iz frizerskog salona, no ono što je najviše naglasilo seksepil jest crna majica vrlo dubokog dekoltea na vezanje. Bravo za seksi izgled s puno ukusa.

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nas je plavokosa Splićanka pak inspirirala da pronađemo nekoliko topova koji privlače pogled na ovaj lijepi ženski dio, prsa. Pri tom ne mora sve biti u dubokom dekolteu mada se njegova moć ne može osporiti. Asimetričan rez, otkriveno rame, prorez na prednjoj strani majice... Sve to daje na seksepilu, a nije nimalo vulgarno. Evo prijedloga:

S lijeva nadesno: Mango (149,90kn); Zara (79,90kn); Mango (129,90kn); Zara (79,90kn)

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr