Ovu kožnu jaknu iz Bershke obožavat ćeš nositi ako nisi fan balonera i blejzera

Bershka Foto: Bershka
Vidi originalni članak

Ako su i tebi malo dosadili baloneri i blejzeri, te bi ove sezone voljela malo osvježiti svoju garderobu, možda je vrijeme za uložiti u kvalitetnu kožnu jaknu. Bershka u sklopu svoje nove, jesenske kolekcije ima jedan zadivljujući primjerak kožne jakne, u duhu boho estetike koja se vratila na velika vrata, a koja će s lakoćom podići svaku odjevnu kombinaciju jer savršeno paše uz suknju, haljinu, traperice, ali i trenirku - kao stvorena je za svaku priliku.

Moda I Meghan Markle kupuje u Mangu: bijela bluza (koja za divno čudo još nije rasprodana) savršen je capsule komad

Kombinacija kvalitete i udobnosti

Ova kožna jakna savršena je alternativa za one koji žude za malo više edgy komada u svom ormaru. Ona je tamno smeđe boje, pomalo iznošenog izgleda s detaljima poput zakovica, patentnih zatvarača na rukavima i remenčića s bočnih strana. Bilo da ideš u ured, na druženje s prijateljima ili u grad u noćni izlazak, ova jakna u trenu uljepšava svaki outfit. Njezin bezvremenski dizajn osigurava da ćeš za njom posezati iz sezone u sezonu.

 

Izrađena je s pažnjom na detalje, pa uz ovu kožnu jaknu svatko može izgledati stylish. Podatna koža prilagođava se tijelu, udobna je i kreira savršenu siluetu, dok klasični kroj osigurava da nikada neće izaći iz mode. Dostupna je u veličinama od XS do L, stoga postoji broj za skoro svaki tip tijela.

Moda Tik-tak, tik-tak: Zara je predstavila naušnice, prsten i lančić koji u glavnoj ulozi imaju - sat

Nabavi svoju jaknu na vrijeme za novu sezonu

Najbolji dio je što se radi o komadu od prave kože, a nećeš za njega morati izdvojiti jedno cijelo malo bogatstvo. Po cijeni od 89,99 eura, to je relativno pristupačan komad u koji se isplati uložiti s obzirom na njegovu kvalitetu. Prebaci ju preko lepršave haljine za šik kontrast ili ju upari sa svojim omiljenim trapericama i majicom kratkih rukava za klasičan look. Mogućnosti su beskrajne!

 

Ako poželiš ovaj komad uključiti u svoju osobnu kolekciju odjevnih komada, ova jakna je idealan dodatak za nadolazeću jesensku sezonu. Posjeti web stranicu Bershke na linku i nabavi kožnu jaknu da razbiješ monotoniju među balonerima i blejzerima u svom ormaru.

Posjeti Miss7.24sata.hr