Ovo su tenisice koje savršeno pristaju uz traperice

Instagram / Mass
Vidi originalni članak

Ubrajate li se i vi u one modne zaljubljenike koji u svojoj garderobi uz cipele imaju i zavidnu kolekciju tenisica? Bez dileme, ove jeseni ćete je zasigurno nadopuniti novim modelima!

Ne sumnjamo da u svojoj garderobi imate više od jednog para tenisica jer su one posljednjih godina postale must have modna obuća prikladna za sve prigode. Najpopularnija i uvijek moderna modna kombinacija definitivno je uz traperice. Mass trgovine ove jeseni impresioniraju novim kolekcijama tenisica - posebno s modelima koji savršeno pristaju uz traperice. Svi renomirani modni brendovi, poput Tommy Hilfigera, Calvin Kleina i Guessa, imaju ih u svojim kolekcijama, a one se mogu pronaći i na mass-shoes.com.

Traperice i tenisice imaju mnogo toga zajedničkog. U modi su već odavno zaslužili mjesto najpopularnije i najsvestranije obuće, a nema naznaka da bi ova dva modna komada ikada izašla iz mode. Mijenjaju se samo modeli. Obožavaju ih svi, žene, muškarci, mladi, stari i djeca. Iako su neki modeli već duže vrijeme popularni, svaka nova sezona donosi nove trendove. A kad smo već kod trendova - primjerice ove jeseni su i kod tenisica za odrasle iznimno popularne tenisice s motivima crtanih likova, poput Mickey Mousea.

Kakve se tenisice nose ove jeseni uz jeans?

Neki su modeli više sportski, poput tenisica New Balance,  dok su malo ležernije uvijek moderne bijele tenisice Adidas, a postoje i inačice tenisica u elegantnijem dizajnu. Tenisice Liu Jo, na primjer, zasigurno će osvojiti ljubitelje sjaja i uzoraka, a svojim izgledom posebne su i sportske gležnjače Steve Madden.

Bez obzira na to koliko su posebne ili popularne, većina tenisica odlično pristaje uz traperice. Izgledat ćete chic i uredno u tenisicama Tommy Hilfiger. Možete ih kombinirati i s bijelom košuljom, sakoom, upečatljivim komadom nakita i cross body torbicom. Na ovaj ćete način biti odjeveni za svaku priliku. Bijele Nike tenisice i klasične crne tenisice Calvin Klein također su vječni modni komad, a LiuJo tenisice s platformom definitivno će ove jeseni biti dio modnih kombinacija uz traperice.

Niske bijele Tommy Hilfiger  tenisice predstavljaju klasiku. Bit će idealne u kombinaciji s vašim omiljenim modelom traperica.
I sportski modeli Tommy Hilfiger  tenisica također su prikladni za sve kombinacije.
Nove Ballance tenisice nisu samo strogo sportske, iznimna udobnost koju pružaju čine ih obućom za sve prigode.
Mogle bi vas osvojiti i Liu Jo niske crne tenisice s vezicama koje su fiksirane i ne moraju se vezati. 

Volite li nešto posebnije i drugačije modele, tenisice Liu Jo u različitim materijalima i nijansama bit će savršen odabir.

No, ne možemo propustiti ni klasične elegantne Guess tenisice.

Posjeti Miss7.24sata.hr