Ovo je model cipela koji će svi nositi ovog proljeća

Pinterest/AlbionFit
Poslovni look ne možemo zamisliti bez para dobrih cipela. Ipak, više to nisu štikle u kojima je jednostavno nemoguće izdržati dan. Zato kao zamjena nimalo udobnim štiklama sve više žena se odlučuje za upravo ovaj model cipela
Vidi originalni članak

Par savršenih cipela koja su istom trenutku i kvalitetne, ali i estetski prihvatljive je ponekad pravi ulov. Srećom, žene sve manje za poslovne prilike biraju visoke pete i odlučuju se za casual varijatnu - ravne poslovne cipele. I ove sezone su u fokusu popularne "creepersice". Cipele podebljanog ravnog džona nikad nisu izgledale bolje, a to dokazuje i ponuda u trgovinama obuće. Razlog plus da ovog proljeća nabaviš svoj par je što izgledaju fantastično. Nama su za oko zapele ove fantastične "creepersice" koje dolaze u tri boje, a koje su prilagodljive raznim stilovima...

Kako izgleda jedan tipični poslovni look? Kombinacija ovog modela poslovnih cipela s odijelom jarke boje. Također, možeš odabrati i torbicu jednako intenzivne boje. Proljeće 2018. godine poziva na color blocking. 

Cipele Sherlock Soon (MASS); Odijelo Zara; Narukvica Jennifer Fisher; Torbica MASS

Također, ove cipele su pravi "modni kameleon" - u dnevnoj varijanti izgledaju odlično uz traperice, majicu s printom te prugasti blejzer. Ako se dodatno želiš poigrati sa stilom, u cijelu priču možeš ubaciti mačkaste sunčane naočale, tanku maramu oko vrata ili zanimljivu mornarsku kapu.

Jakna Pull&Bear; Cipele Sherlock Soon (MASS) ; Majica Golden Goose; Torbica MASS; Hlače Mango

A kako kombinirati ove robusne cipele u izlascima? Jednostavno! U kombinaciji s traper minicom, zanimljivim top i razigranim asesoarom. Znamo da sigurno nećeš ostati neprimijećena. 

Cipele Queen Helena (MASS); Haljina Miu Miu; Ruž Nars; Torbica MASS

Posjeti Miss7.24sata.hr