Ovi su nas modeli izuli iz cipela (a još su i na sezonskom popustu)!

Planet obuća
Vidi originalni članak

Ljeto je stiglo, a s njim i sezonski popusti koji su uvijek savršene prilike za najbolji ulov ljetnih sandala, natikača i obuće za plažu po super cijenama. Za ljubitelje mode i šopinga, ovo je vrijeme kada možete pronaći fantastične ponude i obnoviti svoju kolekciju ljetne obuće za nadolazeće tople mjesece. U Planet obući pronašli smo fantastične modele casual i trendy sandala i natikača u koje jedva čekamo uskočiti za dnevne i noćne kombinacije. Popusti u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća kreću se čak do -60% što je zaista prilika koja se ne propušta!

Prije nego što krenete u potragu za popustima, dobro je biti upoznat s najnovijim trendovima u ljetnoj obući. Ove sezone, popularne su sandale s remenčićima i visokom potpeticom koje pružaju elegantan i profinjen izgled. Wedge špagerice su također veliki hit svako ljeto, pružajući udobnost i stil u isto vrijeme. Za one koji više vole ležeran izgled, modne natikače platform i ravnih potplata odličan su izbor. Otkrijte svoj omiljeni stil i krenite u Planet obuću u lov na popuste!

Popularne boje ovog ljeta kreću se od emerald zelene, preko barby roze do uvijek omiljenih neutralnih boja šampanjca, pijeska i nude nijansi. Najtraženija boja obuće i odjeće svakog ljeta svakako je bijela boja koja pruža mnoštvo svježih mogućnosti za dobro stiliziranje uz omiljenu ljetnu haljinu, suknju ili kratke hlače.

Za prekrasne tople ljetne večeri, kada ste već preplanuli i želite zabljesnuti na šetnici, odaberite atraktivne roze sandale “Nina fashion” sa remenčićima, na tankim ili blok petama i pokažite kako izgleda prava modna diva. Izbor niskih sandala zasigurno će vas očarati jer dolazi u atraktivnom dizajnu kombiniranom sa udobnošću svakodnevnog nošenja za grad, posao, šoping i šetnje.

Modne natikače odličan su izbor za svaki dan, a njihova praktičnost čini ih omiljenom ljetnom obućom. Odaberite smeđe, roze ili bijele niske natikače za lijepe dnevne kombinacije, a zelene Ili crne platform natikače sa zlatnim lancem za atraktivan večernji outfit.

Kada se spremate za plažu, važno je imati odgovarajuću obuću koja će vam pružiti udobnost, zaštitu i stil. Bez obzira jeste li ljubitelj šetnje po pijesku ili šljunku, plivanja ili jednostavno uživate u opuštanju na plaži, u Planet obući vas očekuju modne, sportske, minimalističke i luksuzne natikače za plažu prilagođene različitim stilovima i potrebama.

Sve modele sandala i natikača potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća na mega sezonskom popustu do čak -60% na proljetnu i ljetnu kolekeciju iz asortimana ženske, muške i dječje obuće.

Posjeti Miss7.24sata.hr