Ove žute (a i crne!) hlače iz Stradivariusa pristajat će svima i koštaju 150 kuna

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Stradivarius proljetna kolekcija oduševljava iz dana u dan
  • Nova zvijeza kolekcije su žute palazzo hlače koje zbog visoke pasice lijepo oblikuju struk i izdužuju noge
  • Osim u žutoj, dostupne su i u crnoj boji

U posljednje vrijeme, Stradivarius je mnoge iznenadio odličnim proljetnim komadima koji savršeno balansiraju omjer cijene i kvalitete. Svi su već već zaljubili u ružičaste hlače i bijelo odijelo o kojima smo već pisali, a sada je još jedan komad krenuo u osvajanje ulica.

Riječ je o žutim palazzo s gumbima i remenom oko struka. Ove hlače visokog struka i širokih nogavica, popularno zvane palazzo, ćeš moći nositi na milijun ovosezonskih kombinacija. A pristajat će većini oblika tijela jer visoka pasica vizualno sužava struk te izdužuju noge. Izrađene su od laganog materijala pa će biti savršene za prve ljetne dane. Mi bismo ih definitivno kombinirali s laganim ljetnim topovima ili T-shirtima, a ovaj kroj sjajno će se slagati i s potpeticama i s tenisicama. Može biti glavna zvijezda i opuštenog i poslovnog outfita. U slučaju da je žuta boja previše za tebe, slobodno se opusti!

Hlače su dostupne i u crnoj boji, a ne bismo se začudili da se uskoro pojave i u ružičastoj varijanti. Cijena ovog odličnog komada koji ćeš nedvojbeno višestruko iskoristiti je 149,90 kn. Ove hlače još uvijek nisu planule na društvenim mrežama jer su netom stigle u novu kolekciju. Međutim, vjerujemo da će, za tek nekoliko dana, biti glavna senzacije. Hoćeš li i ti požuriti po svoj komad?

Posjeti Miss7.24sata.hr