Ove stvari nikako nemojte obući kad putujete avionom

Getty Images
Ako strepite od prolaska kroz detektore metala na aerodromu, predlažemo da ove četiri stvari ne oblačite...
Vidi originalni članak

Jeste li ikad prije putovanja mozgali o tome "što ću obući na put"? Ako ste često u avionu onda sigurno već znate koji vam komadi trebaju u blizini dok putujete, kao i koje stvari nikako ne smijete ponijeti u torbici. 

Kako si svaki outfit uvijek želimo maksimalno pojednostaviti i učiniti što ugodnijim (od onog poslovnog pa sve do kombinacije za putovanje), tako smo danas s vama odlučili podijeliti koje četiri stvari koje će vam uvijek stvarati probleme pri prolasku kroz osiguranje i metalne detektore.

CARGO HLAČE

Zbog velikog broja džepova koji se nalaze na ovakvom modelu hlača, osiguranje već na prvi pogled sumnja da biste sa sobom mogli imati neke nedozvoljene predmete. Plus: velike su šanse da ćete u jednom od njih zaboraviti neki upaljač ili ključeve...

Off-White hlače, 390 eura

MAXI SUKNJE I HALJINE

Ako niste fan "pipkanja" osiguranja, onda nikako nemojte nositi dugu suknju ili haljinu jer će vam sigurno htjeti zaviriti pod nju, kako bi provjerili da nešto ne skrivate.

Zara suknja, 400 kuna

METALNE NARUKVICE I OGRLICE

One će odmah aktivirati alarm na detektorima. Možda bi bilo pametnije da nakit stavite nakon leta. Plus: Cartierove Love narukvice jedan su od najvećih problema na osiguranju jer ih se jedino može skinuti odvijačem, zbog čega postaju noćna mora svih zaštitara.

PUNO UKOSNICA

Ukosnice će aktivirati alarm na detektorima metala, a njihovo skidanje i dokazivanje da su one uzrok moglo bi potrajati duže nego što mislite.

H&M ukosnice, hm.com, 20 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr