Ove traperice širokih nogavica iz Reserveda nestaju s polica brzinom svjetlosti: izgledaju preudobno

Reserved Foto: Reserved
Vidi originalni članak

Ove cool traperice širokih nogavica iz Reserveda skoro su rasprodane što nas niti malo ne čudi jer izgledaju toliko udobno da im je teško odoljeti. Dok će skinny traperice zauvijek zauzimati posebno mjesto u našim srcima i ormarima, traperice širokih nogavica tijekom posljednjih nekoliko godina osvajaju svijet mode. Osim trapezica, mom jeansa i boyfriend traperica, opušteni stil wide-leg traperica raste u popularnosti ne samo na modnim pistama nego i uličnoj modi. Tako se sada mogu naći na must-have listama čak i onih koji su ih isprva odbijali. Ovaj model traperica stvara siluetu koja nije samo udobna, nego i šik.

Moda Široke crne hlače niti ove godine ne silaze s trona kao najpopularnije: evo 6 načina kako ih stilizirati

Reserved je kreirao jedan od popularnijih modela traperica sezone

Reserved je osvojio jackpot jer njihove traperice širokih nogavica lete s polica, a lako je vidjeti zašto. Ove traperice dostupne su u veličinama od 34 do 44, što ih čini prikladnima za širok raspon tipova tijela. Uz pristupačnu cijenu od 17,99 eura, nude izvrsnu vrijednost za novac.

Traperice su izrađene od 99 % pamuka i 1 % elastina, što osigurava udobnost i izdržljivost. Imaju patentni zatvarač i gumb za kopčanje, zajedno s dva bočna džepa i dva stražnja džepa za praktičnost. Duge, široke nogavice stvaraju elegantnu, izduženu siluetu koja je istovremeno u trendu i vrlo laskava za razne tipove tijela.

Moda Tik-tak, tik-tak: Zara je predstavila naušnice, prsten i lančić koji u glavnoj ulozi imaju - sat

Kako nositi traperice širokih nogavica?

Razumijemo da traperice širokih nogavica mogu biti zastrašujuće ako ih nisi naviknuta nositi. Ali ovaj svestrani komad može se stilizirati na brojne načine. Razmisli o njihovom sparivanju s kratkim gornjim dijelom kako bi stvorila uravnoteženu siluetu. Za nešto ozbiljniji look možeš ih upariti s lepršavom bluzom ili prslukom od odijela. Također, kako bi naglasila svoj struk, možeš im dodati elegantni remen. Ovisno o prilici, ove svestrane traperice možeš nositi s tenisicama za ležeran outfit ili ih upariti sa štiklama za sofisticiraniji izgled.

Moda Ovaj model torbi izazvao je veliku kontroverzu, ali modni svijet ne odustaje od njih. Hoćeš li ih nositi?

S obzirom na njihovu popularnost, ove Reserved traperice širokih nogavica brzo se rasprodaju. Ako se želiš dohvatiti jednog para, nemoj predugo čekati. Dostupne su za kupovinu putem linka.

Moda Do početka jeseni imamo još mjesec dana, ali već se predviđa da će ova boja apsolutno prevladavati

Posjeti Miss7.24sata.hr