Ove jeseni nose se lakirane cipele i gležnjače reptil teksture - evo kako ih kombinirati

PR/WhatsApp
Pronašli smo neodoljive modele koje je lako kombinirati, a koji će svakom outfitu ujedno dati dozu odvažnosti i glamura. U nastavku pogledaj kako ih spojiti s drugim modnim komadima.
Vidi originalni članak

Većini žena cipele su jedan od omiljenih modnih komada, a s dolaskom jeseni jedva smo dočekale nove modele koji će "podignuti" svaki outfit. Osim što mogu biti izuzetno dojmljiv modni detalj, gležnjače i cipele zaista su udobne pa ne čudi što su već godinama tako popularne među trendsetericama. Ove će godine upravo one biti glavni adut svake modne kombinacije, a kako ih nositi s različitim outfitima pokazale su nam domaće modne influencerice Matea Frajsberger, Ema Luketin, Petra Mamić, Jelena Marinović i Lidija Šeatović.

Inspirativne kombinacije na Instagram reviji 

Poznate trendseterice svoje su modne kombinacije pokazale na 4. INSTAGRAM STORY REVIJI Planeta obuće prenoseći je izravno iz svojih domova. Tijekom kućnog "catwalka" pokazale su najnovije modele iz kolekcije Planeta obuće za jesensko-zimsku sezonu i nagovijestile vruće trendove kojima nećemo moći odoljeti. 

Osim lakiranih cipela, ove sezone nosit ćemo gležnjače s naglašenim špicom i blok petama, istaknutim kopčama, ukrasnim trakama i gumbima te reptil teksturom. Ove trendi modele influencerice su kombinirale sa svojim outfitom nudeći po tri različite varijante stylinga na jedan model cipela ili gležnjača i time pokazale širinu nosivosti modela te njegovo lako kombiniranje s elegantnim, urbanim ili casual stilom. 

Planet obuća 

Nećemo odoljeti ni gležnjačama s printom

U novoj kolekciji Planeta obuće za oko su nam zapeli i atraktivni modeli brenda Nina fashion, među kojima će svaka žena zasigurno pronaći svoj idealan par za ove kišne i hladne dane. Trendi crne i bijele gležnjače s cvjetnim uzorkom već su postale totalni hit, a tu su i šarmantne niske špic gležnjače s remenčićima, kojima modne influencerice već godinama ne odolijevaju. S druge strane, rokerice i žene s pomalo buntovnim modnim izričajem, u kolekciji će pronaći robusne crne gležnjače na visoko vezanje, kojima će privlačiti pažnju svaki put kad u njima izađu iz kuće. 

Jelena Marinović i Ema Luketin

Torbice jedinstvenog dizajna

Osim trendi i casual modela cipela i gležnjača, Planet obuća u novoj je kolekciji predstavio i neizostavne modne torbice vrlo zanimljiva dizajna. Na prvi pogled izgledaju kao nešto sasvim drugo - fotoaparat, telefon ili nogometna lopta, pa osim što su praktične, zaista su pravi modni detalj. Upravo zbog nekonvencionalnog dizajna, ove su torbice odlična prilika za osvježenje svakog outfita - i najjednostavniju casual kombinaciju "podignut" će na sasvim novu razinu. 

Sad kad smo te inspirirali outfitima naših influencerica, zaleti se do najbliže prodavaonice Planeta obuće ili baci oko na webshop i pronađi svoj novi omiljeni komad za ovu sezonu!

Za više inspiracije pogledaj cijelu Instagram reviju Planeta obuće. 

Posjeti Miss7.24sata.hr