Ovako izgleda seksi žensko odijelo!

@ www.splashnews.com
Simpatična glumica Kaley Cuoco, mnogima poznatija po ulozi zgodne Penny iz popularne serije „Teorija velikog praska“, u srijedu navečer 22. listopada je oduševila svojim stylingom. Na ASPCA cocktail partyju održanom u Los Angelesu, glumica je blistala u neobičnoj inačici ženskog odijela.
Vidi originalni članak

Glumica se za ovu prigodu odlučila za trobojni styling u kojem dominiraju crne hlače šireg kroja, bijela košulja i zlatni detalji. Hlače visokog struka i zavezana crop top košulja izvrsno ističu struk. Unatoč tomu što ova dva komada bazno nisu seksi, u kombinaciji s novom podignutom frizurom popularne glumce, ovaj styling je itekako zavodljiv.

Muška odijela i krojevi znaju često biti izazovnija nego uske haljine koje prate žensku liniju. Uz opako dobar i samouvjeren stav, s kojim Kaley izvrsno barata, ovaj look je prije svega seksipilan. Glumica je naglasak stavila na zlatne detalje. Tako crne hlače sa strane imaju bogati zlatni ukras, a košulja je oko kragne ukrašena zlatnim lančićem. 

Posebnu pozornost je plijenio ostatak modnih dodataka. Glumica je odabrala statement zlatne narukvice, a upečatljivu clutch torbicu želi svaka žena u svom ormaru.

Posjeti Miss7.24sata.hr