Ovaj asimetrični kardigan u trenu se rasprodao, a sada se konačno vratio na police

& Other Stories
Vidi originalni članak
  • Kao i svake godine, i prošle godine se u moru high street komada odjeće izdvojilo nekoliko onih koji su prestigli popularnost svojih dizajnerskih suparnika
  • Pleteni kardigan s potpisom brenda & Other Stories osvojio je srca trendseterica i rasprodao se u rekordnom roku
  • Popularni model odnedavno je ponovno dostupan na webshopu, a prodaje se po cijeni od 129 €

Ne događa se često da nam komad odjeće s potpisom high street brenda pomuti razum, no to je svakako pošlo za rukom brendu & Other Stories. Sestrinski brend H&M-a prošle je godine lansirao prekrasan pleteni kardigan koji je zaludio zaljubljenice u modu.

Sivo-smeđi kardigan s asimetričnim kopčanjem u trenu se rasprodao i postao predmet žudnje brojnih trendseterica, a prvenstveno zbog svog bezvremenskog i vrlo skupocjenog izgleda te mogućnosti kombiniranja na bezbroj načina.

Dobra vijest za sve one koji ga nisu ugrabili na vrijeme je ta da je kardigan odnedavno ponovno dostupan na službenoj stranici brenda, i to u veličinama XXS, XS, S, M i L, a prodaje se po cijeni od 129 eura (971,37 kn). Jedina razlika je u boji pa je tako novi model dostupan u prljavobijeloj boji.

Iako & Other Other Stories zasad još uvijek nema trgovinu u Lijepoj Našoj, od svibnja 2022. dostupna je dostava za Hrvatsku, stoga ne moraš brinuti da će ti promaknuti ovaj 'it' komad.

& Other Stories predlaže nam kombinirati kardigan s jednako neupadljivim tonovima i jednostavnim linijama, točnije s crnom slip suknjom A-kroja od satena, crnim gležnjačama s četvrtastim potplatom, crnom kožnom torbom s predimenzioniranom kopčom i zlatnim nakitom.

Brend & Other Stories lansiran je u ožujku 2013. i obuhvaća bogat asortiman odjeće, cipela, torbica, modnih dodataka i kozmetike. Ateljei u Parizu, Stockholmu i Los Angelesu dizajniraju raznolike modne i kozmetičke kolekcije te posvećuju puno pažnje detaljima i kvaliteti, dok se njihove trgovine mogu pronaći u većim svjetskim gradovima.

Možda će te zanimati i ovi & Other Stories pleteni kardigani i džemperi...

Posjeti Miss7.24sata.hr