Ovaj preslatki vuneni komplet iz H&M Edition kolekcije odmah nas je osvojio

H&M Foto: H&M
Vidi originalni članak

Kako se približavaju hladniji mjeseci, svi smo u potrazi za komadima koji su savršena kombinacija udobnosti i stila, a ako su k tome i topli, to je definitivno jedan veliki plus. Najnoviji dodaci kolekciji H&M Edition te zasigurno neće razočarati na ovom polju. Sada je u ponudu stigao jedan šarmantni vuneni set koji je zaokupio našu pažnju i odmah nas je osvojio. Niže možeš saznati sve detalje vezane uz ovaj komplet koji ćeš rado nositi u paru, ali i svaki komad za sebe.

Moda Obožavani Totemov kaputić ima novu high street varijantu: gotovo identičan model po odličnoj cijeni

Rebrasta majica od mješavine mohera

Gornji dio ovog preslatkog kompleta je rebrasta, pletena majica od mješavine mohera i vune. Cijenu od 39,99 eura opravdava činjenica što se radi o uistinu kvalitetnom i stylish komadu. Izrađen je od rebrastog pletiva, što osigurava vrhunsku udobnost onome tko ga nosi. Njegov okrugli izrez dodaje klasičnu notu cjelokupnom dizajnu. Gornji dio ima i gumbe ukrašene sjajnim kamenčićima za dodatak glamura ovom, inače ležernom, komadu.

Moda Ljupka Gojić jednostavni je styling začinila najdražim čizmicama: piratski model je njezin zaštitni znak

Sa svojim kratkim rukavima, ovaj svestrani top savršen je za višeslojno ili samostalno nošenje, ovisno o vremenu i prilici. H&M je inkluzivnost postavio kao vrlo važan kriterij, pa u ponudi možeš naći veličine od XS do XXL jer žele omogućiti različitim tipovima tijela uživanje u ovom odjevnom predmetu. Svijetla bež boja je svestrana i jednostavna za stiliziranje, što ga čini vrijednim dodatkom svakom ormaru.

Moda Adidas obožavamo, to je jasno. No zašto stati na tenisicama? Ovaj adidas baloner je genijalan

Suknja kao savršen spoj ovoj H&M majici

Komplet upotpunjuje jednako šarmantna suknja od mješavine mohera i vune, koja također dolazi po cijeni od 39,99 eura. Ova suknja savršeno nadopunjuje gornji dio, kako bi se stvorio skladan i moderan look. Suknja se može pohvaliti visokim strukom sa skrivenom elastikom, za udobnost, ali i siluetu koja će laskati mnogima. Kao nadopuna gornjem dijelu, suknja dolazi u odgovarajućoj svijetlo bež boji te je dostupna u veličinama od XS do XXL.

Moda H&M jakna izgleda kao pravi dizajnerski komad, a košta samo 34,99 eura! Nije ni čudo da ju svi žele

Sastav materijala 

Ovi odjevni komadi kreirani su od luksuzne mješavine materijala. Primarni materijal u sastavu je moher, meko prirodno vlakno dobiveno od Angora koza, poznato po svojoj svilenkastoj teksturi i sjaju. Nadopuna moheru je vuna, prirodno ovčje vlakno koje nudi izvrsnu toplinu i prozračnost, stoga su ovi komadi prikladni i za hladnije vrijeme. Kako bi se povećala izdržljivost odjeće i zadržao njihov oblik, poliamid je uključen u mješavinu, kao i elastin za rastezljivost i udobnost ovih komada koji će se kretati zajedno s nama.

Bilo da želiš samo ažurirati svoju garderobu ili joj dodati neke udobne i tople komade, ovaj preslatki komplet će ti zasigurno brzo postati favorit u ormaru. Suknju možeš naći na linku, a majicu ovdje, kako bi obavila kupovinu u udobnosti svog doma.

Moda Heklane haljine i dalje su nam favorit: nema prigode u kojoj mlada dama sa špice ne bi ukrala sve poglede

Posjeti Miss7.24sata.hr