Ovaj domaći brend ima jako fora hoodice i pulovere i jako duhovite natpise na njima

Instagram@studioveza
Vidi originalni članak
  • Kada naiđemo na neki novi domaći brend čija nas ponuda pritom oduševi, ne preostaje nam ništa drugo nego malo detaljnije zaviti u asortiman - i naručiti ponešto
  • Podržavanje domaće proizvodnje i malih brendova benefit je za obje strane, a možda i ti pronadeš nešto za sebe u ponudi Studija Veža
  • Studio Veža nov je na tržištu, a osvajio nas je natpisima na odjeći koji će izmamiti osmijeh na lice

„Less upsetti, more spaghetti“ ili „Someone please call 9 wine wine“, samo su neki od primjera koje trenutno možeš kupiti iz asortimana ovog brenda. U ponudi se mogu pronaći udobni puloveri i hoodice, a boje se drže minimalističkog, neutralnog kolorita. Nježna bež, svjetlo siva ili bijela, odlično će se uklopiti u svačiju garderobu. Primjerice, voliš li nositi popularni leisurewear stil odijevanja, Studio Veža modne komade možeš kombinirati na mali milijun načina.

S odabirom omiljenih traperica, udobnih tenisica ili pak chunky gležnjača, Studio Veža pulover ili hoodica s fora natpisom savršeno će zaokružiti kombinaciju koju možeš upotpuniti s decentnim zlatnim nakitom. Također, preko svega ne zaboravi prebaciti predimenzionirani kaput. 

Moda Modni odabir za hladne dane: izdvojili smo 10 stylish modela bundi od umjetnog krzna

Još jedna varijanta koja nam se jako sviđa je kombinacija koja uključuje mini suknju. Sve upotpuni s čizmama preko koljena ili gležnjačama, a umjesto kaputa, odjeni trendi bundu od umjetnog krzna. Sve skupa kreirat ćeš kul kombinaciju koja sigurno neće proći nezapaženo te će usprkos nešto odvažnijim modnim komadima, zadržat opušten dojam.

Svi Veža natpisi ručno su izrađeni na šivaćoj mašini, a osim engleskih varijanti na odjevnim predmetima, za oko nam je zapeo i jedan modni dodatak. Točnije, radi se o torbi na kojoj piše „Život krade, more vrati“, a osim modnog asortimana, ovaj brend izrađuje i personalizirane jastuke na koje možeš napisati što god poželiš.

Posjeti Miss7.24sata.hr